Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çocuk kitapları için Freelance çini ve renkleme - Türkiye Geneli

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
İlanın geçerliliği bitmiştir.

Çocuk kitapları için Freelance çini ve renkleme

Program/Seviye: İllustrator ve photoshop yeterlidir.

Çalışma Şartları: Tam Zamanlı (Full Time)

Askerlik Durumu: Önemli Değil

Medeni Hali: Önemli Değil

İşle ilgili açıklama: Şehir: Türkiye Geneli

Aranan Şehir: Türkiye Geneli

Program/Seviye: İyi derecede illüstratör kullanabilmeli.

Çalışma Şartları: Serbest çalışan (Freelancer)

İşle ilgili açıklama: Çizdiklerimi illustratör programıyla renkleyecek ve çinisini (üzerinden geçmek) yapabilecek bir çalışma arkadaşı arıyorum.
Çalışmalar devamlı olacak ve iş süresi yok.Bu yüzden bol vakti olmalı , illustratör programını hızlı kullanabilmeli.
Ücret illüstrasyon başı en az 5 TL den başlayacak.
Yapılacak işin daha iyi anlaşılması için örnek çalışmalar;

E-posta: atotest@hotmail.com

Hezarfen

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
DİKKAT!
a8yXf.png
Alıntı Mesajın Faydaları |
9AsHZ.png
İlanızın Kapatılması |
Ko4Yw.png
E-ticaret Nedir?

• İlanlara cevap veren ve yeni ilan açan her üye bölüm kurallarını okumuş olarak kabul edilir.
  • Siteden faydalanarak yapılan anlaşmalarda grafikerler.net hiç bir mesuliyet kabul etmez.
  • Grafikerler.net forumlarında yayınlanan ilanların onaylanması kurallar açısından yapılır ve içeriği ile ilgili denetim yapılmamaktadır.

ÖNEMLİ!
Sitemizde yayınlanan iş ilanlarını diğer sayfalarımızdan da takip edebilirsiniz.

ayse015

🌱Yeni Üye🌱
5tl mi? kılımı kıpırdatmazdım ben olsam..süreklilik diyosunuz da bi defa bunla uğraşacak gözlere yazık..pes diyorum!

fairtail79

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
taylanozgurcaliskan.wordpress.com
İlanım da işin farklılığına göre en az 5 TL olarak belirtilmiş.Bunun anlamı 10 TL de olabilir.
Ben senelerdir bu işi bu fiyatlar üzerinden çokta güzel yapıyorum.
Keşke dediğiniz gibi kılınızı kıpırdatıp yazı yazma zahmetine girmeseydiniz iş ilanım ile ilgili.
Zira sizin yorulmuş olmanızdan oldukça üzüntü duydum şuan...

bright

🌟Usta Tasarımcı🌟
herkese merhaba,
sayın işveren öncelikle şunu söyleyim bu tür işlerde fiyatı her zaman icin işi veren değil işi yapan belirler, sizin bu işi daha önce başkalarına yaptırmış olmanız konunun fiyatı hakkında fikir sahibi olduğunuz anlamına gelmez, gelse bile tabi buna uymak ya da uymamak pek tabi ilanınıza cevap vermiş olanlara kalmış, bu yüzden bu işe talip biri olarak vereceğim fiyat çizilecek foto ya da resim başına 80 tl dir elbette biliyorum bu fiyat size hiç de cazip gelmeyecektir, sadece fiyat teklifimi beyan etmek istedim tşk ederim

gokhankuskapan

🌱Yeni Üye🌱
5 liramı ?? illustrasyon için harcanan elektrik bile bundan fazladır. Çok uyanık zannediyorsun kendini başkası emek verecek sen pastayı yiyeceksin vay be :)

yigit83

🌱Yeni Üye🌱
ayse015 bright arkadaşlar görüşlerinize kesinlikle katıyorum .. bu nedir arkadaş 5 tl ilistrasyon muş falan ayıptır ve kalkmış halen savunuyor bu işin bu kadar ucuz mu ya da kendini iş veren diye nitelendirenler

rasput_in

🏅Acemi Tasarımcı🏅
vinyet için bile minimum 25 tl fiyat veriliyor gidip bunun 5 tl sini çiniyi ve rengi atacak adama vermek insafsızlık , işverenleri sömürüyle suçlarken içimizden insanların bu türlü bi yaklaşıma girmesi çok yazık