Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çocuksu Korkular Ve iki Bilinmeyenli Gece

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
ÇOCUKSU KORKULAR
cocukss4.jpg

İKİ BİLİNMEYENLİ GECE
2bilinmeyenligeceqv4.jpg

ORMAN
ninjato2.jpg

GECE
gecewc2.jpg

Benzer konular Forum Tarih
S Vektörel 3 4K
wwaslıww Edebiyat 7 1K
grafipek Vektörel 0 2K
Sahadagiy Graficafe 30 5K

Benzer konular

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
iyi herşey hoş güzel'de o ikinci çalışmadaki salyangoz ne oluyor ? bir espirimi ? :) onu kaldır ordan bence tüm güzelliği bozmuş çalışmalar güzel emeğine sağlık..

eddA_

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok tatlılar hepsi :D

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
Çok teşekkür ederim ;) Salyangoza gelince! Gece ormanda sadece ağaçlar ve uğultular yoktur düşün bakalım ;) Yorum için teşekkürler.

Smoke6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Çok teşekkür ederim ;) Salyangoza gelince! Gece ormanda sadece ağaçlar ve uğultular yoktur düşün bakalım ;) Yorum için teşekkürler.

Bir Fountain Atabilirdin Yada Şöyle Diyim Gradient ;) Bu Aradada Ünlem İşareti Size Hiç Yakışmıyor :)

i-tion

🌱Yeni Üye🌱
bence kesinlikle orman:)))) ara tonlar arasındaki uyum harika olmuş.) vurgulanan iki kavramda bir rengin; iki ayrı uç tonlamalarını kullanman başarılı olmuş eline sağlık ne diyeyim ki başka:p

Özkan TÜRK

🏆Pro Tasarımcı🏆
yaw küçükken karanlıktan ne kadar çok korkardım yaa :D yanıma birini almadan kapıya çıkkmazdım akşam çocukluk işte:D

güzel anlatmış çizmişsin eline sağlık

lafkop

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışmalar çok güzel zaten çalışmalarını bir yıldır takip ediyorum sen gelecek vaad ediyorsun... Nasıl mı bir yıldır takip ediyorum o da bende kalsın bir gün öğrenirsin :)

TypO

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence 2. calısma guzel

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
birinci çalışma çok tatlı aynıbeni anlatıyo...karanlıktan korkmuş sanırım...:)

AhmetCaN

🌱Yeni Üye🌱
kardes çalısmaların gerçekten güsel hoslandım.Ormanlı çalısmalarında süper düşünce uyumunla barısık bir çalısma.Ama ben salyangoza takıldım.Tamam ormanda salyangoz olur lafım yok:Dama salyangozun boyutuna dikkat etmeliydin biraz.Adamı uzakta görmeye çalıssam bile yine boyut önemli.İkisini gözünde yanyana getir bide öle bak:DAma yinede çok güzel emeğine sağlık...

baris.basaran

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
bbtasarim.deviantart.com
kardes çalısmaların gerçekten güsel hoslandım.Ormanlı çalısmalarında süper düşünce uyumunla barısık bir çalısma.Ama ben salyangoza takıldım.Tamam ormanda salyangoz olur lafım yok:Dama salyangozun boyutuna dikkat etmeliydin biraz.Adamı uzakta görmeye çalıssam bile yine boyut önemli.İkisini gözünde yanyana getir bide öle bak:DAma yinede çok güzel emeğine sağlık...

birinci çalışma çok tatlı aynıbeni anlatıyo...karanlıktan korkmuş sanırım...:)

Çok teşekkürler arkadaşlar begendiginize sevindim. Evet zucker karanlıktan korkmuş :) Ahmetcan begendigine sevindim teşekkürler yorumun için salyangoz boyutu okadar olmaz biliyorum ama zaten bilerek okadar büyük ve renginide ilk bakışta dikkat çekici bi renk kullandım :D Böyle olması daha hoşuma gitti