Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Coffe Sizi kahve içmeye davet ediyoruz... El ilanı

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk el ilanı denemem bütün eleştrilere açıktır...

QuW4T.jpg

Benzer konular

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu ilana ilk baktığımda ilk dikkatimi çekmesi gereken yer sizi kahve içmeye davet ediyoruz olmalı. Ama çekmiyor o fotoğrafın içinde kaybolup gitmiş yazılar. Coffe, işletmenin adı sanırım o da kaybolup gitmiş. Üzerinde çalışılması gerekiyor.
İyi çalışmalar dilerim.

basilic

Memento mori !
👑Efsanevi Grafiker👑
Malesef olmamış. Bir işe başlamadan önce bilgi edinme amaçlı yapılan çalışmalara, örneklere bakarsanız sizin için çok faydalı olacaktır. Resmin üzerindeki yazılar okunmuyor. Resmin çözünürlüğü kötü. Baştan aşağı yenilenmesi gerekiyor. Zamanla olacak şeyler. Ama buraya koyma cesaretiniz bile güzel. Yorumlar sizi olgunlaştıracaktır. Bundan eminim. :)

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet yazılar okunmuyor haklısınız...

Arkadaşlar eleştrilerde çok haklısınız çok karmaşık olmuş düzeltme yapıcam tekrar:(

9DFv6.jpg

MONASTERY

👑Efsanevi Grafiker👑
Eski açtığınız konudan devam edinki ne gibi değişiklikler yapmışsınız rahatça izlenebilsin.

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
denedim onu olmadı tekrar deniyim...

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
denedim onu olmadı tekrar deniyim...

Siz ilk yayınladığınız çalışmanızı silip yenisini aynı konuya eklemek istiyorsunuz sanırım.

Diyelim ki bunu yaptınız.

Pekii eski çalışmanıza yapılan yorumlar ne olacak? Aynı konuyu okuyan bir başkası bu konuda kafası karışmayacak mı? Sizin gelişmeniz adım adım nasıl izlenecek?

Bence bu tür konularda yeni mesaj olarak aynı konu içine yeni çalışmanızı ekleyeceksiniz ki çalışmalarınızdaki gelişmeleri de görebilelim.

Bir de önemli bir hatırlatma yapmak istiyorum. "El İlanı" diye başlık açarsanız yönetici arkadaşlarım ve ben sizi uyarırız. Çünkü başlıklar içerik ismi olmalıdır. İçeriğiniz el ilanı olabilir ama içeriğinizin ismi el ilanı olmadığı gözle görülebilecek kadar aşikardır. Lütfen bu konuya da dikkat ediniz.

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ama ben düzeltilmiş halini ekleyememişm:((( Ayrıca düzelttiğiniz için çok teşekkür ederim bir daha tekrarlanmıycaktır:)))

WoDPaCKeR

🏅Acemi Tasarımcı🏅
logo ve kenarlıklar güzel ama ilk resimde dedikleri gibi slogan boğulmuş

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Aslında ilk baktığımda gözüme hoş görünmüştü ama insan eleştrileri dinliyince yanlışların farkına varıyor çok karmaşık bir çalışma oldu....

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
el ilanlarında açıklama ticaret ünvanından sonra gelir(bizim buralarda genelde böyledir.) harf karakterlerinin birbirinden ayrılması ilginin ayrı ayrı noktalara yoğunlaşmasını sağlar. Şekil, şema ve yazılar aynı tonlarda olursa ilgi sadece bir bütün olarak yoğunlaşır. Can alıcı noktalar farklı tonlarda olmalı. bir de kullandığınız font sanırım sizin favoriniz başka bir çalışmanızda da gördüm ve dikkatimi çekmişti. ilk çalışma kötü resim kurtaracakken o da bozuk kurtaramamış. ikinci çalışmanın tek farkı resim yok başka bir fark göremedim. çalışmalarınızda başarılar

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
el ilanlarında açıklama ticaret ünvanından sonra gelir(bizim buralarda genelde böyledir.) harf karakterlerinin birbirinden ayrılması ilginin ayrı ayrı noktalara yoğunlaşmasını sağlar. Şekil, şema ve yazılar aynı tonlarda olursa ilgi sadece bir bütün olarak yoğunlaşır. Can alıcı noktalar farklı tonlarda olmalı. bir de kullandığınız font sanırım sizin favoriniz başka bir çalışmanızda da gördüm ve dikkatimi çekmişti. ilk çalışma kötü resim kurtaracakken o da bozuk kurtaramamış. ikinci çalışmanın tek farkı resim yok başka bir fark göremedim. çalışmalarınızda başarılar

Bu benim ilk çalışmam hatalarım çok fazla farkındayım düzeltiyorum hatalarımı sizede iyi çalışmalar...

memnuni25

🌱Yeni Üye🌱
arkapalanda biraz daha canlı renkler kullanırsanız daha iyi olabilr.

womd

🌟Usta Tasarımcı🌟
grafikerliği meslek olarak yapmıyorsunuzdur umarım?

sema1981

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
grafikerliği meslek olarak yapmıyorsunuzdur umarım?

Arkadaşım farkındaysanız ticari iş yapılmayan bölüme koydum bu çalışmayı ve deneme çalışmalar başlığın adı ayrıca ticari olarak yaparsam ilk size haber veririm olaki rastlarsak benimle çalışmazsınız iyi çalışmalar...