Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

çok acil konuyu 2. Açışım ama baslık yanlıs yazdm cooook acill ! Yardm

durgut43

🌱Yeni Üye🌱
Lise 3. sınıf ogrencisiym dönem ödevimi grafik dersnden aldm hoca tam oalrak 2dk lık bi animasyon istedi elinde olan varsa verebilrmi yada diger bi altarnatif
ai formatında erkek kız , uçak arka feln resim feln lazm cok acill ama tabi 2dklık hazır animasyon olursa daha ii olur ...(sakın hazırcı gibi gozukmiym :) tabiki aldıkdan sonra üstünde değişiklikler yapıcam.) YARDIM EDEN ARKADASLARA ŞİMDİDEN COK TEŞEKKUR EDERM FORUMDA YENİYM AMA KALICIYM BUDNAN EMİNİM ...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Şu andaki başlık bile yalnış böyle giderse pek kalıcı olamayacaksınız bu sitede.

Bak üşenmedim acil ihtiyacın olan ve de okuman gereken kuralı altta yazdım asıl önemli olan yerini de bold yaptım rahat rahat oku diye.

Rica ederim zahmet ne demek.

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

# Forumumuzda düzenli bir arşivleme yapılabilmesi için ve eski konulara daha çabuk ulaşabilmemiz için gönderilecek konuların başlıkları, içerikleriyle bağlantılı olmaları gerekmektedir. Kesinlikle içerik ile alakalı olmayan “çok acil yardım, bu nedir, yorum bekliyorum, ilk çalışmam" gibi bilgilendirici niteliği taşımayan konu başlıkları ile konu açmak yasaktır. Bu gibi durumlarda konuları ve mesajları kilitlenen ya da silinen üyelerin site yönetiminden açıklama bekleme hakları bulunmamaktadır.