Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

''Çok Acil'' (valid workspace file not found at the path specified) HATASI

xaya

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar bu hatayla boğuşuyorum saatlerdir bir dosya aldım ve bu hata başladı çıldırıcam artık lütfen yardım edin :sweating::sweating::crying::crying:

Benzer konular

grafike

🏆Pro Tasarımcı🏆
geçerli çalışma alanı yolu belirtilen dosya bulunamadı diyo.

arizek

🌟Usta Tasarımcı🌟
dosya bulunamıyomuş.. nerede alıyosunuz bu hatayı ?

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Coreli kişiselleştirmişsiniz sanırım (kısa yol, tool bar vs.) ve bi workspace olarak kaydetmişsiniz. şimdi bu dosyanın bulunamaması gibi bir hata veriyor.

Şu linkteki: https://www.grafikerler.net/corel-draw-dersleri-kisisellestirilmis-toolbar-ve-kisayollar-t31208.html anlatım dosyasını indirip 3. Adımı takip edin.

Yani var olan ayarlar ile bir workspace exportu alın daha sonra bu dosyayı yeniden İmport edin.

En kötü ihtimalle Corel simgesini çift tıklayın corel açılırken F8 tuşuna basılı tutun çıkan soruya evet diyin

xaya

🌱Yeni Üye🌱
ilginiz için çok teşekkür ederim arkadaşlar Onur beyin gösterdiği yol sunuca ulaştıdı :)

by1302

🌱Yeni Üye🌱
aynı sorun bende de vardı , coreli tekar kurdum geçmedi

sizin yanıtta dediğiniz gibi corel açılırken f8 e basılı tuttum evet dedim şimdi normal açılıyor yardımınız için çok teşekkürler

pozamat

🌱Yeni Üye🌱
merhaba; yazdır diyorum daha sonra baskı önizlemeye gelince bu hatayı veriyor F8 le resetledim ama düzelmedi lütfen yarım edin

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
merhaba; yazdır diyorum daha sonra baskı önizlemeye gelince bu hatayı veriyor F8 le resetledim ama düzelmedi lütfen yarım edin

geçerli çalışma alanı dosyası belirtilen yolu bulunamadı

Coreli kişiselleştirmişsiniz ; (kısa yol, tool bar vs.) workspace olarak kaydetmişsiniz. şimdi bu dosyanın bulunamaması gibi bir hata veriyor. sorununuz bu sebepten olabilir büyük ihtimalle.

Onur KARADAĞLI arkadaşımızın ifade ettiği yolu takip edin..

şimdiden kolay gelsin.

pozamat

🌱Yeni Üye🌱
öncelikle ilginiz için çok tşk ederim. büyük bir sorunum daha var ama :) x5 de aydıngere çıktı aldığımda aydınger şişirici ile toneri şişiremiyorum aynı yazıcı ile x4 de çıktı aldığımda bu sorun gidiyor ama ben çalışmalarımı x5 de yapıyorum. bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim.

dreamsantana

🏆Pro Tasarımcı🏆
Coreli kişiselleştirmişsiniz sanırım (kısa yol, tool bar vs.) ve bi workspace olarak kaydetmişsiniz. şimdi bu dosyanın bulunamaması gibi bir hata veriyor.

Şu linkteki: https://www.grafikerler.net/corel-draw-dersleri-kisisellestirilmis-toolbar-ve-kisayollar-t31208.html anlatım dosyasını indirip 3. Adımı takip edin.

Yani var olan ayarlar ile bir workspace exportu alın daha sonra bu dosyayı yeniden İmport edin.

En kötü ihtimalle Corel simgesini çift tıklayın corel açılırken F8 tuşuna basılı tutun çıkan soruya evet diyin

Bu şekilde detaylı bir cevap yazmanız çok duyarlıca olmuş, tebrik etmek istedim. Yardımseverliğiniz için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Jennyjen

🌱Yeni Üye🌱
onur bey çok çok teşekkürler

onur bey çok çok teşekkürler