Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
''Çok Acil'' (valid workspace file not found at the path specified) HATASI
Arkadaşlar bu hatayla boğuşuyorum saatlerdir bir dosya aldım ve bu hata başladı çıldırıcam artık lütfen yardım edin :sweating::sweating::crying::crying:
Coreli kişiselleştirmişsiniz sanırım (kısa yol, tool bar vs.) ve bi workspace olarak kaydetmişsiniz. şimdi bu dosyanın bulunamaması gibi bir hata veriyor.
geçerli çalışma alanı dosyası belirtilen yolu bulunamadı
Coreli kişiselleştirmişsiniz ; (kısa yol, tool bar vs.) workspace olarak kaydetmişsiniz. şimdi bu dosyanın bulunamaması gibi bir hata veriyor. sorununuz bu sebepten olabilir büyük ihtimalle.
Onur KARADAĞLI arkadaşımızın ifade ettiği yolu takip edin..
öncelikle ilginiz için çok tşk ederim. büyük bir sorunum daha var ama x5 de aydıngere çıktı aldığımda aydınger şişirici ile toneri şişiremiyorum aynı yazıcı ile x4 de çıktı aldığımda bu sorun gidiyor ama ben çalışmalarımı x5 de yapıyorum. bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim.
Coreli kişiselleştirmişsiniz sanırım (kısa yol, tool bar vs.) ve bi workspace olarak kaydetmişsiniz. şimdi bu dosyanın bulunamaması gibi bir hata veriyor.