Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

''çok acil''ihtiyaçtan satılık orıgınal mutoh bıçak ...

yanni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhabalar

Alacağım fotoğraf makinesi için ihityaçtan acil olarak original mutoh bıçakalarımı satıyorum.Elimde 5 kutu yani 10 adet var.Bıçaklar kesinlikle originaldir.İst anadolu yakasında oturanlara elden teslim edebilirim.ilgilenen arkadaşalara duyurulur.Kutusunu yani 2 adedini 100 liraya veriyorum.şu naki piyasa fiyatının 50 lira kadar altında.dediğim gibi bir kampanyadan yararlanacağım için çok acil satılık ...

yanni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ilgilenen arkadaşalr youk mu :( kullananlar bilirler piyasa fiyatının baya bir altında , anadolu yakasına elden teslim edebilirim .

yanni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok acil satılık

Arkadaşlar yukarıdaki fiyatı 400 liraya indiriyorum çok acil ihtiyaçtan satıyorum . 5 kutu yani 10 adat original mutoh bıçak . Anadolu yakasında bulunanlara elden teslim edebilirim .

bhfo38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeşim makinanın kampanyası bitmiştir heralde şimdiye kadar :) ama halen ilgi yok

yanni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
:D nedendir bilmiyorum ya . 3 kişi ilgilenir gibi oldu ama sonuç hüsran . kullananlar için bulunmmaz fırsat piyasa fiyatıda ortada , orginal bıçak ama kullanmayacağım için kalmasına gerek yok , alacağım fotoğrf makinesi için acil satmam gerekiyor :(

yanni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Sadece 400:TL arkadaşlar ...

yanni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet arkadaşlar yokmu ihtiyacı olan :( 400 liraya alamayacağınızı sizde biliyorsunuz 10 adet orjinal bıçağı bu fiyata ...

bhfo38

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
kardeşim bu fiyata pek olumlu bakan olmaz .mesela bende roland bıçak satıyorum 5 adet 45 tl yani adedi 10 tl diyelim ..ama normalde malzemeciden alsalar adedi 30-40 tl ...kısaca bu ürünlerin orjinal fiyatı ne olursaolsun pahalı bulurlar ya fiyatı çok aşağı çekmen lazım,yada tek tek satışa koyman lazım ,yada sabredip bir kaç ay beklemn lazım ,ayrıca shbinden sitesine koy orda daha çabuk satarsın

yanni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet haklısın bıçakların fiyatı yüksek , fakat mutoh kullana arkadaşalr bilirler mutoh türkiye dsitribütörü tan reklam ve şu anda bıçağın fiyatı peşin 151.40 tl . bu fiyat sadece 2 adet bıçak içindir . ben bu bıçakalr için 600 tl ödemiştim ve bu verdğimi fiyat son maalesef . Daha aşşağıya veremem . rnlerin gncel fiyatlar, mutoh-3m fiyat listesi bu adersten bıçağın şu anki fiyatını görebilirsiniz. MUZME-20034B ürün kodu bulunan ürün benim satışta olan bıçaklarımdır . sahibinden.com dada satışta idi fakat bu kadar sektörden kişi birarada olmuyor maalesef . Fotograf makinesini kampanyası bitmeden almam lazım o yüzden çok acil satılık arkadaşlar . sadece 400 :TL

yanni

🏅Acemi Tasarımcı🏅
çok acil...

arkadaşlar çok acil paraya ihtiyacım olduğundan saten alttada belirtiğim bıçakları 350 ye veriyorum .kredi katı borcumdan dolayı yoksa satmayacaktım . 10 adet orjinal mutoh bıçağı . 5 kutu içinde . 1 kutunun içinde 2 bıçak birde bıçak yayı bulunuyor. arayın fiyatta anlaşabiliriz . en geç çarşambaya kadar satmam gerek bu tarih arasında para bulursam bıçakları satmayacağım bilginize .... yannigraphic@hotmail.com adresine mail atınız ....