Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çok Amaçlı Ambalaj Tasarımı Nasıl Yapabilirim ?

julf

🌱Yeni Üye🌱
Bir ambalaj yapmam lazim ama soyle bir özellik olacak yaptıgım tasarımda herhangi bir kutu olacak fakat bu kutu katlandıgı zaman baska bir kutu olacak yani yapılan kutu içerigi bittigi zaman atılmayacak baska bir sekilde kullanılmaya devam edecek lütfen fikiri olan varsa söyleye bilir mi?:sweating:

Moderatör tarafında düzenlendi:

Aspel88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İlk yaptığın kutunun bir yerine delikler açılması için yer yapabilrsin kalemlik yada diş fırçalığı olark kulanılabilir mesela 5 li diş fırçası ambalajı yapıyorsun kutu açıldı snra kutunun üst yada alt tarfında delik yerleri var buralar açıldığında diş fırçalığı oluyor. bu tarz bi fikir mi arıyorsun?

julf

🌱Yeni Üye🌱
ilginize teşekkürler ama ambalaj sadece katlandığında başka bi işe yarayacak kutuda delik bıçak ile açma gibi birşey olmayacak katlanınca başka bir fonksiyonu olacak

Aspel88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ne zamana bu ödev? bi bilgi verisen yardımcı olabilirim

julf

🌱Yeni Üye🌱
yarın akşama kadar bulmam gerekiyo biraz zor bi ödev olduğu için zorluk çekiyorum yardımcı olursan sevinirim tşk

Aspel88

🏅Acemi Tasarımcı🏅
***************** ekle yardımcı olmaya çalışayım

Moderatör tarafında düzenlendi:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑

julf

🌱Yeni Üye🌱
uygulamalı tezim için ambalaj üzerine tez konusu arıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim

julf

🌱Yeni Üye🌱
ambalaj üzerine tez konusu arıyorum

uygulamalı tezim için ambalaj üzerine tez konusu arıyorum yardımcı olabilecek varsa sevinirim