Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çok ünlü bir konuğumuz var bakalım tanıyabilecek misiniz?

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
deryademir83.blogspot.com
shakirapw3.jpg

saçlar beni kanser etti.Buarada arkadaşlar ben hiç grafikerlik yapmadım zaten çalışmalarımdan da anlayabilirsiniz daha çok yeniyim:(illustrationda ki araçları kavramak için yaptım bu çalışmayı yorumlarınızı almak isterim

grifon

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence güzel olmuş hiçde fena sayılmaz

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Bi amatöre göre fena sayılmaz tebrikler iyi çalışmalar. Emeğine sağlık...

s.aşık

🏆Pro Tasarımcı🏆
helal olsun diorum bu işi hiç yapmayan biri için :)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
heyecandan hatalı yollamışım kusura bakmayın

shakiratg4.jpg

grifon,burcu,s.aşık yorum için teşekkürler inşallah daha iyisini yapabilirim

burcuozenxx

🏆Pro Tasarımcı🏆
Daima çalışırsan ve istersen yaparsın diye düşünüyorum arkadaşım çünkü sende yetenek var bence. İyi çalışmalar.

Hepyek

👑Efsanevi Grafiker👑
Güzel olmuş gerçekten.

maxmny

🌱Yeni Üye🌱
Saç çizimleri için elinde tablet varsa onu kullanabilirsin, yoksa ve eğer bu işin üzerine gitmek istiyorsan bir tane a5 tablet almanı tavsiye ederim. seni çok rahatlatacağına ve daha yumuşak ve başarılı çizgiler çizmeni sağlayacağına inanıyorum. eline sağlık yeni başlayan biri için detaylı ve güzel olmuş.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
yeliz teşekkürler:)maxmny tavsiyen için teşekkürler bu ay almayı düşünüyorum uc-logic bakalım fiyat aralığı 100-200 ise tabi.

Hande DEMİR

♾️Grafik Gurusu♾️
sevgili karantina çizimin gelişiyor ve bu işe böyle hevesli olduğun sürece çok daha iyi olacağına inanıyorum.

bu çalışmanda ilk olarak gözüme en bariz çarpan konu, ten rengi...
yüz ve göğüs bölgesi ile kol ve göbek bölgelerinin arasındaki ton farkına dikkat etmelisin.

muratz

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Çalışma vektörel..Bu sebeple sadece bu tarz çalışacaksan tablet alıp almaman o kadar da önemli sayılmaz...Tablet painting tarzınde, pixel tabanlı işlerde asıl kulanım sahasını bulan bir araç.
Özelde resim için başarılı bir çalışma olduğunu söyleyebilirim.Yüzdeki o (alın, çene ve burun) ışık alanlarını yumuşatmalıydın.Bunun için "mesh tool" kullanabilirsin.Mesh toolu bilmediğini sanmıyorum çünkü eğer yanlış görmüyorsam kollarda kullanılmış.Şimdilik çok fazla renk alanları oluşturmaktan vazgeçersen çalışmaların daha şık görünür.

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
sevgili karantina çizimin gelişiyor ve bu işe böyle hevesli olduğun sürece çok daha iyi olacağına inanıyorum.

bu çalışmanda ilk olarak gözüme en bariz çarpan konu, ten rengi...
yüz ve göğüs bölgesi ile kol ve göbek bölgelerinin arasındaki ton farkına dikkat etmelisin.

Hande senin gibi çok başarılı birinden bunları duymak beni mutlu etti:)evet ten renginde problem oldu kol rengiyle aynı renk yapınca beyonce oldu:)bende açık olsun dedim

Çalışma vektörel..Bu sebeple sadece bu tarz çalışacaksan tablet alıp almaman o kadar da önemli sayılmaz...Tablet painting tarzınde, pixel tabanlı işlerde asıl kulanım sahasını bulan bir araç.
Özelde resim için başarılı bir çalışma olduğunu söyleyebilirim.Yüzdeki o (alın, çene ve burun) ışık alanlarını yumuşatmalıydın.Bunun için "mesh tool" kullanabilirsin.Mesh toolu bilmediğini sanmıyorum çünkü eğer yanlış görmüyorsam kollarda kullanılmış.Şimdilik çok fazla renk alanları oluşturmaktan vazgeçersen çalışmaların daha şık görünür.

muratz yorumun için teşekkürler.Mesh toolu sadece kol ve bacaklarda kullanabiliyorum yüzde kullanmak biraz ustalık istiyor,beceremiyorum bende opacity ayarlarıyla oynarak gölge elde etmeye çalışıyorum.İnşallah mesh toolu daha ilerletebilirim.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Irmak:)

🌟Usta Tasarımcı🌟
insanlardan kim olduğunu tahmin etmelerini istiyosun ama çalışmanın adını shakira koyuyosun :)
güzel olmuş her çalışmada daha iyiye gidiyosun

Angelus884

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
ilk çalışmanız olmasına rağmen ortaya çok güzel bi iş çıkmış elinize sağlık :)

Ali Emre

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
gncart.com
İlk çalışman olmana rağmen gerçekten güzel olmuş.(90/100)

karantina

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
ilk çalışmanız olmasına rağmen ortaya çok güzel bi iş çıkmış elinize sağlık :)
İlk çalışman olmana rağmen gerçekten güzel olmuş.(90/100)

İllustration ı insan yüzünde ilk kullanmam diyelim daha önceki daha da acemi çalışmalarım var:)yorumlar için teşekkürler

insanlardan kim olduğunu tahmin etmelerini istiyosun ama çalışmanın adını shakira koyuyosun :)
güzel olmuş her çalışmada daha iyiye gidiyosun

:)evet ya resmi kaydederken ismi yazmışım uçmuşum iyice:)

Moderatör tarafında düzenlendi:

fairylike

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.facebook.com
karantina çok iyi ilerliyorsun ne gzl olmuş devam et başka çalışmalarını da bekliyorum