Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

"ColorExpress Mimar Benim" gibi... bir bakar mısınız?

silveratol

🌱Yeni Üye🌱
..:: Filli Boya: Color Express ::..

merhaba arkadaşlar, linkteki çalışma gibi bir çalışma yapmak istiyorum. renkleri ve döşemeyi ziyaretçilerin seçeceği şekilde.

adobe flash programında yapılacağını biliyorum ama script bilgim çok iyi olmadığından zor olacak. başka bir programda yapılabilir mi? veya örnek olarak inceleyebileceğim ve mantığını anlayabileceğim flash örneğini nereden bulabilirm

bu konuyu çok araştırdım ama nette ararken tam olarak hangi kelimeleri kullanmam gerektiğini bilemediğim için bir sonuç alamadım.

yardım ederseniz sevinirim.

Benzer konular

keremToo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremtoo.com
flash'da olur bu doğru script bilgin yoksa bu olmaz yanlış. Flash içerisinde timeline da bile çözebilirsin ama flash'ı temel olsada bilmen gerek, örnekler belki buluna bilir net de ama örnekleri bile çözmen baya bir zaman alır. çözüm istiyorsan bilen birine yaptırtmak derim sana ama yok illa ben yapacam diorsan önce öğrenmen sonrada uygulaman gerek bu iki seceneğin dışında bir tihtimalin yok malesef...

silveratol

🌱Yeni Üye🌱
haklısınız galiba temelden başlamadıkça biraz zor görünüyor. ama flash bilgim var, tabi ki profesyonel değilim, web siteler için ihtiyacı karşılayacak kadar biliyorum. genelde editleme ile yapıyorum çalışmalarımı. editlerken de bir şeyler öğreniyorum tabi. bu çalışmaya benzer bir fla dosyası bulabilseydim işime yarayacaktı ama bulamadım. ilginiz için teşekkür ederim. iyi çalışmalar

keremToo

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.keremtoo.com
rica ederim ne demek ama flash bilmek ile flash programlama yapa bilmek bayağı bir fark eder. stop ve play komutları temel flash bilgisinin gerisindedir.

gösterdiğin örnek ayrıca temel flash bilgisi ile yapılabilecek bir uygulamadır. Sanırım bu daha doğru bir acıklama olur.