Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Conjugate Chemistry Logotype ve Kurumsallaştırma

alperyildiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar sorabilirsiniz her zaman neden ingilizce yapıyorum çalışmalarımı diye.
Çalışmalarımı başta behance deviantart gibi uluslarası sitelerde paylaştığım için böyle yapıyorum.Bu çalışmamı önceden "konjuge" ismi ile yapmıştım bu ise onun güncellenmiş halidir."Konjuge" kelimesini lisedeyken bir kimya dersinde duymuştum türkçe karşılığı "eşlenik" demektir kelime hoşuma gitti ve bundan hayali bir kimya firması kurdum umarım beğenirsiniz lütfen yorumlarınızı eksik etmeyiniz :) Ayrıca bunun yasak olup olmadığını bilmiyorum ama Conjugate Chemistry Logotype and Branding on Behance behance profilimden detaylı şekilde inceleyebilir,hoşunuza giderse en alttan çalışmayı beğenebilirsiniz.

Logolar :

fw4uy.png

1EdnP.png

Fikir :

PRdu.png

Kurumsal Çalışmalar :

fe27A.png

b5HWF.png

9N2aT.jpg

bDemk.png

8t53.png

p9IRx.png

6xWf.jpg

zeroth

🏅Acemi Tasarımcı🏅
guzel bir calisma.. ancak, conjugated kimyada cok kullanilan bir terim olmasina ragmen "j" harfinin anlasilirligi cok dusuk olmasindan dolayi sizin giris yazinisi okumadan logoyu acabalarla okudum.. kimyaya yabanci birisinin bu logoyu duzgun bir sekilde okumasi bence zor..

alperyildiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
guzel bir calisma.. ancak, conjugated kimyada cok kullanilan bir terim olmasina ragmen "j" harfinin anlasilirligi cok dusuk olmasindan dolayi sizin giris yazinisi okumadan logoyu acabalarla okudum.. kimyaya yabanci birisinin bu logoyu duzgun bir sekilde okumasi bence zor..

Öncelikle değerlendirmeniz için teşekkür ederim sizde olmasanız başka yorum yapan yok vallahi :) Evet bu sorunla karşılaşacağımı biliyordum bunun üstünde çalışıyorum.

BlueX

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.bluexdesign.com
açıklamayı okumadan ilk yapılan işe bakar kendimce fikir oluştururum. İşin gizemli tarafını kendimce çözmeye çalışırım. Sonra açıklama okuyunca vay be demek isterim :)

burada ilk görüşte karşıma çok karışık bir imaj geldi. orada ne yazdığını anlamak için resmen kastım :D hele kimya ile alakası olmayanlara bunu gösterirseniz sorarlar bu ne diye.

Logo diğer yönleriyle ele alırsak, fikiriniz başarı ve iş ile de uyumlu olmuş. renke seçimleriniz ve sunumlarınızda öyle. Elinize sağlık. yine de şu okunaklık olayayına bir el atmalısınız. kolay gelsin.

dipnotçuk: eskiden buralar hep dutluktu, şimdi ağaç sayısı azalınca meyve veren ağacı taşlayanlarda azaldı. yorumlar ondan az :(

alperyildiz

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
açıklamayı okumadan ilk yapılan işe bakar kendimce fikir oluştururum. İşin gizemli tarafını kendimce çözmeye çalışırım. Sonra açıklama okuyunca vay be demek isterim :)

burada ilk görüşte karşıma çok karışık bir imaj geldi. orada ne yazdığını anlamak için resmen kastım :D hele kimya ile alakası olmayanlara bunu gösterirseniz sorarlar bu ne diye.

Logo diğer yönleriyle ele alırsak, fikiriniz başarı ve iş ile de uyumlu olmuş. renke seçimleriniz ve sunumlarınızda öyle. Elinize sağlık. yine de şu okunaklık olayayına bir el atmalısınız. kolay gelsin.

dipnotçuk: eskiden buralar hep dutluktu, şimdi ağaç sayısı azalınca meyve veren ağacı taşlayanlarda azaldı. yorumlar ondan az :(

Değerlendirmenizi keyifle okudum teşekkür ederim :) okunaklık olayı üzerinde çalışıyorum :)