Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok güzel, ellerine sağlık. Kompozisyon harika kurgulanmış, ışıklar da güzel, küçük boyutlarda fotograf kadar etkileyici. Bir soru sorabilir miyim? Photoshop'ta böyle bir dökümanın boyutu nedir? Ben misal 30x40 300dpi de çalışırken cayır cayır kasıyor makina.
o kalemin hali ne alinası o hale geldi ?hiç kıymetini bilmemişin bak.çalışma yine süper.surun kapı tasarımı harikaşaha kalkan atsa favorim!tek gereksiz bulduğum sura ait olan surun bitiminde en solda elinde mızrap tutan eleman.bütün hoş, çok ince iş vr tebrik sana.
Öncelikle şunu söylemeliyim Master of Cranium bir oyun olmayıp kendi çizimlerimdir.
Çalışmanın nasıl yapıldığını kısaca anlatayım. Photoshop CS3 programında grafik tablet kullanılarak çizildi.Yani dijital kalem kullanılarak kağıda çizer gibi yaklaşık yedi gün sürdü..
Çalışmanın önce Gray Mode konumunda aşağıda görüldüğü gibi siyah-beyaz taslağını hazırladım.Yani sketch aşaması denilebilir.Zaten zaman alan tarafı bu oluyor genelde uzun uzadıya çiziyor siliyor bol bol uğraş veriyorsunuz..Eskiz aşaması bittikten sonra layer teknikleriyle renklendirme ve kontrast ayarlarıyla beraber çizim çalışması sonlandırılıyor.
kolay gelsin.
Bu arada aslı bu kalemin sağlam hali..geçen 3 parçaya böldüm.kalemin içindeki manyetik bobini söküp yay ayarını kalibre ettim şimdi daha hassas çalışıyor..
İmrendim şimdi yaa. Bu bir yetenek mi yoksa insan sonradan öğrenerek böyle şeyler yapabilir mi? Bana biraz yetenek işi gibi geliyor. Benim yapabileceğim tek bir resim tarzı var o da iki dağ, arkasında güneş doğuyor, dağdan kaynayıp gelen bir nehir, merdiveni olan ama perspektif ve gölgelendirmesi olmayan bir ev genellikle elma ağacı olur bahçesinde, ha nehre bir de köprü çiziyorum ki sormayın. Böyle bir çalışma ilkokul 4.sınıfta 3 yıldız almıştı bu arada )
tebrik ederim. bu ve benzer fantazi edebiyat ve görsel sanatı mümkün mertebede takip etmeye çalışan biri olarak, gördüğüm diğer usta eserlerden çok ciddi farkları olmadığını söylebilirim. Ayrıca avatarınızdaki esinlenmeden sıkı bir "boris vallejo" hayranı olduğunuzu düşünüyorum. bu da olaya ne kadar derin ve içi dolu yaklaştığınızı gösteriyor bana göre. başarılarınızın devamını dilerim.