Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Çorba Fotoğrafları yardım

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar bir çorbacıya menü hazırlamam gerek final ödevi olarak. Ama araştırmalarda fotoğraflar çok kopuk kopuk çorba fotoğraflarınız varsa yardımcı olur musunuz?

Benzer konular

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler ama dosya bulunamadı yazıyo sizde de öyle mi acaba?

Evet link bende de sorunlu. Fakat en nihayetinde Bir çorbacıya hazırlanacak menü için yeterli büyüklük ve çözünürlükteler. Yine görsel sıkıntısı çekiyorsanız firmadan ürün fotoğraflarını talep edebilirsiniz.

suzani

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Evet link bende de sorunlu. Fakat en nihayetinde Bir çorbacıya hazırlanacak menü için yeterli büyüklük ve çözünürlükteler. Yine görsel sıkıntısı çekiyorsanız firmadan ürün fotoğraflarını talep edebilirsiniz.

Geçen baktığımda hiç fotoğraf görünmüyordu şimdi görünüyor. Teşekkürler bunlar işimi görür, okul ödevi olduğu için malesef fotoğraf bulamadım ama bunlar işimi görür. Diğerleri hep başka başka hiç hoş durmuyorlardı. Bunlar güzelelr. Çok teşekkürler. :):)

creedwar

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Geçen baktığımda hiç fotoğraf görünmüyordu şimdi görünüyor. Teşekkürler bunlar işimi görür, okul ödevi olduğu için malesef fotoğraf bulamadım ama bunlar işimi görür. Diğerleri hep başka başka hiç hoş durmuyorlardı. Bunlar güzelelr. Çok teşekkürler. :):)

Çalışmanızı da eklersiniz.

İyi çalışmalar.