Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel 200 Sayfalık çalışmayı 1 boş sayfa olark açıyor

yt.etiket

🌱Yeni Üye🌱
Corelde 1 haftadır çalıştığım iş 200 sayfa 2.8gb boyutunda fakat açmak istediğimde 1 boş sayfa olarak açıyor ve halende boyutu 2.8gb görünüyor daha önce başına böyle bir sorun gelmiş arkadaşlardan yardım etmelerini rica ediyorum:sweating::sweating:

Benzer konular

graphblues

♾️Grafik Gurusu♾️
Alt çubukta page 1 page 2 vs vs gözüküyor mu? olması lazım ben corel az bilgim vardı hatırladığımda alt çubukta page boş olunca sonra ki sayfa 2 3.... çıkıyordu belki

yt.etiket

🌱Yeni Üye🌱
yok tek 1page var 200 page kayıp oldu gitti

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Öncelikle Corel backup ayarlarını yapmanız gerekiyor.
Options panelinde Save kısmına gelerek Auto Backup ayarlarını yaptığınızdan emin olun.

Eğer ayarlar orjinal haliyle kaldıysa
C:\Documents and Settings\Kullanıcı adınız\Local Settings\temp klasörünün içinde Cor adında bir dosya olarak kaydetmiştir. Bu dosyayı açarak çalışmanızın hata yaptığı andaki kısmına kadar olan bölümünü kurtarabilirsiniz.

Kaydetmediyse yapacak pek fazla bir şey yok.

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kayıt esnasında program kapanırsa veya bilgisayar reset atarsa o dosya arızalanır, backup'ınız yoksa baştan çalışmanız gerekir. Hususi olarak denemiştim o yüzden genelde bu tür çok sayfalı işleri corel draw ile çalışmamanızı eğer mecbursanız çalışmayı parçalara bölüp farklı dosyalar oluşturmanızı tavsiye ederim.

yt.etiket

🌱Yeni Üye🌱
ilginize teşekür ederim backup dosyalarıda aynen 1 sayfa olarak açılıyor bu saatten sonra yapacak birşey yok okadar emek çöpe giti tekrar çalışmaktan başkada yapacak birşey yok bu arada başka program olarak ne öneriyorsunuz bu şekilde sayfa sayfa böle bileceğim bir program söylermisiniz

idocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kardeşler bende defalarca oldu bu sorun 1 gb geçen çalışmlar hep böle yapar onun için sayfflaarı bölerseniz hem daha rahat hem daha seri çalışırsınız o yüzden hatasız olur ağırlığından dolayı dosya error hatası verir benim gözlemlediğim kadarıyla ve edindiğim bilgiye göre

idocan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
1,7 gb geçtikleri zaman çalışma artık sorun vermeye çalışır corel drawda... en sağlıklısı bölemek lazım 200 sayfayı 50 şer sayfalara böl daha seri olur geçmiş olsun benim 500 sayfalık çalışmam öle olmuştu...

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
versiyon farklılığı olabilir yüksek versiyonda açmayı deneyin