Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel de açtığım Ai dosyası problemi..

Hypnoss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Merhaba arkadaşlar..aslında freehand mx de yaptıgım bi çalısmayı coreldraw x4 de açmaya çalıstım ama fh dosyasını görmedi bu yüzden ai ye çevirip açtım ancak dosyada yaptğım değişikliklerden sonra bunu corel dosyası olarak kaydetmek istedim ama hiçbir şekilde save işlevi yok..napmam gerekiyor?

yaa arkadaşlar farkettimde corel de save, save as ..vb. hiçbiri çalışmıyor..yeni sayfa açıp kaydetmek istesemde hiçbiri çalışmıyor..neden ki? (yeni yeni corel kullanıyorum)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Benzer konular

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
corel hata vermiş büyük ihtimalle o dosya büyük ihtimalle kayıp olacak ama bir ihtimalle file/publish to pdf olarak kaydereseniz belki dosyanızı kurtabilirsiniz.

Hypnoss

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arastrdım arkadaslar x4 15 gün sonra naparsanz yapın trial version oluomus tekrar..yeniden x3 yüklemek en mantıklısı :)

Dorukhan

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.oxfam.org
X4'de Ai dosyalarını acmak cok basit.Önce Ai dosyasını Adobe Illustrator'de acip save as'den Illustrator 8 olarak kaydedin.Sonra yeni gelen Ai dosyasını Corel'e atın.Acicaktir. :smile:

reaper_tr

🌱Yeni Üye🌱
save ve save as özelliklerinin çalışmaması lisansın doğru girilmediğinden yada trial versiyon corellerde sürenin bitiminde corelin bazı özelikleri çalışmaz.