Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gül için yorum yapmıyacağım.. inceleyemedim.. ancak zemini nasıl çizdin? eğer paylaşmak istersen cdr halini koyarmısın.. pek çizim gibi değilde patern gibi duruyor..
görüş yada öneri değil ancak bu yaptığınız serbest bir çalışma forumda bununla alakalı bölüm mevcut siz bunu corelde yaptığınız için buraya açtınız sanırım ama yanlış bu noktaya dikkat edin
görüş yada öneri değil ancak bu yaptığınız serbest bir çalışma forumda bununla alakalı bölüm mevcut siz bunu corelde yaptığınız için buraya açtınız sanırım ama yanlış bu noktaya dikkat edin
Gül için yorum yapmıyacağım.. inceleyemedim.. ancak zemini nasıl çizdin? eğer paylaşmak istersen cdr halini koyarmısın.. pek çizim gibi değilde patern gibi duruyor..
arkadaşım sanırım anlamamışsınız ki hala Corel Draw bölümüne açtım diyorsunuz zaten yanlış olan bölüm Corel di taşındı doğru yere o yüzden o mesajım da size bu bölümü kastediyor gibi gelmiştir ama belirtilen hatalı bölüm corel