Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel de resim üzerinde pentool çizgisi görünmüyor.

reko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
önceden vector portre yaptığımda resim üzerinde iken pentool çizgim görünüyordu. ama şuan pentool çizgim ve çizdikten sonra oluşturduğum objem resmin herzaman arkasında kalıyor. acaba neden böyle oldu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

(bu konuda yeni olduğum ve ilk defa soru sorduğum için yanlış yerde sormuş olabilirim mazur görün.)

yenerberktas

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
goo.gl
Çizgi görünmüyor ise çizgi kalınlığı "none" olarak seçilmiş olabilir yada sayfan master page olarak seçilidir yeni bir sayfa seç ve çalışmayı dene.

reko

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hallettim sorunu ai dosyası olmasından kaynaklanıyomuş. resmin jpg uzantılı yani orjinal halini aldım çizdiğim objeler üstte göründü. ben resmi illustrator da bi kaç parça çizmiştim sonra ai olarak kaydedip corelde ai uzantılı dosya açtığımda üzerinde çizdiğin çizgiler objeler herzaman arkasında gözüküyormuş bunu öğrenmiş oldum :) ama ben buna ihtimal vermemiştim çünki yakın zamanda da daha önce vectorunu yaptığım normal jpg dosyasının üzerindede çizdiğim objeler hep arkasında kalıyordu ve sayfadan sayfaya atladıktan sonra resim üzerine çıkıyordu. bende bunu corel in kasmasına vermiştim. yardımınız için sağolun..