Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw 12 sorunu

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
corel draw 12 yi yukledim...ama acilmiyor..tekrar sileyim diyorum silinmiyorda..yeniside kaydedilmiyor..Donusumleri uygulama hatasi.Belirtilen donusum yollarinin gecerli oldugundan emin olun diyor...bu esnada ne yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim..simdiden tesekkur ederim..

Benzer konular

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
Nerden alıştım şu corel e ben,
daha şimdi birsürü çalışmam küt diye gitti.

Illüstrator öğrenmenin vakti geldi...

Ben pek okumadım "Illüstrator programsal sorunları" diye bi başlık

TC3D Graphic Design

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
t.me
kusura bakma sinirden yazdım arkadaşım özürdilerim...

Murat VARDAR diye bir hocamız var Corel uzmanı kendisi
şimdi bu konuya el atar :)

Şimdiden sağol hocam..

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
coreli program kaldırma programlarından your uninstaller programını bulp onunla kaldırmayı deneyin

Son düzenleme:

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
corel draw 12 yi yukledim...ama acilmiyor..tekrar sileyim diyorum silinmiyorda..yeniside kaydedilmiyor..Donusumleri uygulama hatasi.Belirtilen donusum yollarinin gecerli oldugundan emin olun diyor...bu esnada ne yapmam gerek yardimci olursaniz sevinirim..simdiden tesekkur ederim..

Nerden alıştım şu corel e ben,
daha şimdi birsürü çalışmam küt diye gitti.

Illüstrator öğrenmenin vakti geldi...

Ben pek okumadım "Illüstrator programsal sorunları" diye bi başlık

coreli program kaldırma programlarından your uninstaller programını bulp onunla kaldırmayı deneyin

https://www.grafikerler.net/corel-draw-da-inatci-surumlerin-sistemden-kaldirilmasi-t111061.html bu konuda gerekli açıklamayı bulabilirsiniz, sebeplerini ve çözüm önerilerini, faydalı olması dileğiyle....

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
evet murat vardar arkadaşımızın verdiği eklenti ile sorunun çözebilirsin aslında bende ordan alıp bir bilgisayarda kaldırmıştım aynen dediğiniz gibi kaldırılıyordu ne de açılıyordu ama unuttun size söylemeyi..
kolay gelsin

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
https://www.grafikerler.net/corel-draw-da-inatci-surumlerin-sistemden-kaldirilmasi-t111061.html bu konuda gerekli açıklamayı bulabilirsiniz, sebeplerini ve çözüm önerilerini, faydalı olması dileğiyle....

guzel bir program cok tesekkur paylasiminiz icin ama yine olmadi :( corel benim pcde hic biyerde yok sadece denetim masasinda program ekle kaldira girince orda var ve silinmiyor dedigim hatayi veriyor :( ve oldugu icinde hic bir corel yukleyemiyorum :(

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
guzel bir program cok tesekkur paylasiminiz icin ama yine olmadi :( corel benim pcde hic biyerde yok sadece denetim masasinda program ekle kaldira girince orda var ve silinmiyor dedigim hatayi veriyor :( ve oldugu icinde hic bir corel yukleyemiyorum :(

elinizde mevcut corel versiyonunun cd sini takıp program ekle/kaldır seçeneği ile repair ( onarım ) seçeneği ile corel bileşenlerinin yeniden yapılandırılmasını sağlayın, çözüm olacaktır. benim size tavsiyem bu.

deniz bahtiyar1

🌟Usta Tasarımcı🌟
start/ run basıp regedit yazın orada corel ile ilgili dosyalara ulaşmak için HKEY_CLASSES_ ROOT tan corel ile ilgili tüm dosyaları silin

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
elinizde mevcut corel versiyonunun cd sini takıp program ekle/kaldır seçeneği ile repair ( onarım ) seçeneği ile corel bileşenlerinin yeniden yapılandırılmasını sağlayın, çözüm olacaktır. benim size tavsiyem bu.

Murat bey hepsini deniyorum ama yine aynisi cikiyor :( onar degistir duzelt kaldir...hepsindede aynisi :(

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
corel 12 var..sildim onu sonunda sizin sayenizde.cok tsk ederim...ama bu seferde ne internetten corel x5 nede cdsi olan corel 12 yi yukleyemiyorum :(

şu soruyu soruyorum ki çözüm oluşturmak için;
CD V12 'yi nasıl (sildiniz) kaldırdınız sistemden?
biraz açıklayıcı yazarsanız net çözüm önerisinde bulunabilirim.

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
şu soruyu soruyorum ki çözüm oluşturmak için;
CD V12 'yi nasıl (sildiniz) kaldırdınız sistemden?
biraz açıklayıcı yazarsanız net çözüm önerisinde bulunabilirim.

Sizin dediginiz yerden yaptim start/ run basıp regedit yazdim orada corel ile ilgili dosyalara ulaşmak için HKEY_CLASSES_ ROOT demistiniz ordan sildim sonra denetim masasindakini silmek kolay oldu..

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
Sizin dediginiz yerden yaptim start/ run basıp regedit yazdim orada corel ile ilgili dosyalara ulaşmak için HKEY_CLASSES_ ROOT demistiniz ordan sildim sonra denetim masasindakini silmek kolay oldu..

internetten buluyorum cdr 12 yi bu urunun yapilandirma verisi bozuk diyor..cdsinden yukluyorum yine aynisini diyor..kafayi yicem yav...bu pcyi kim cikardiki :)