Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw / ayfer gedik İllüstrasyon çalışması

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
ayfer.jpg

uzun süredir eşim kendisini çizmemi istiyordu kısmet bugüneymiş umarım beğenirsiniz.. 100% coreldraw ( duvak hariç herbir ayrıntı mesh fill tool ile çizilmiştir )

https://www.grafikerler.net/corel-draw-dodge-challenger-t105704.html

Son düzenleme:

Yaserdrn

🏅Acemi Tasarımcı🏅
burnu yamuk mu olmuş bana mı öyle geldi :D
güzel olmuş, eşiniz de güzelmiş :D emeğinize sağlık ((:)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
burnu yamuk mu olmuş bana mı öyle geldi :D
güzel olmuş, eşiniz de güzelmiş :D emeğinize sağlık ((:)

hımm siz söyleyince dikkat ettim bu görüntüde ewet biraz yamuk gibi ama çizimde sıkıntı yok tabi banada öyle geliyor olabilir..
eşimde güzeldir tabi :D

s_tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
işte bu corel de de illusturasyon çalışılabilir ... hey gidi corel sen nelere kadirsin...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
işte bu corel de de illusturasyon çalışılabilir ... hey gidi corel sen nelere kadirsin...

teşekkürler elbetde coreldraw ilede illusturasyon çalışılabilir ben eksik noktalarımı tek tek gidererek daha gerçekçi bir görüntü yakalamaya çalışıyorum örneğin kaş ve saç detayları henüz eksik ancak göz çevresi ve yüz mimikleri olabildiğince iyi göründü bana bilmiyorum sizin görüşleriniz nasıl olur elimden geldiğince ve corel izin verdiğince detaylara iniyorum ve inmeyede devam edeceğim...

s_tuba

🏅Acemi Tasarımcı🏅
sadece saç biraz peruk gibi olmuş bence daha doğal bitmeli düzeltmek istersen...

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
corelde tabikide illusturasyon yapıla bilir hatta cok daha iyi sonuclarda alına bilir bunun için biraz corel photpoint de kullanmak lazım duvaga gelince onuda textüreden yapa bilirdiniz bu şekle benze hazır texler var ordan 2 rekle sihay ve gri yani siyahın tramı interactive mask fil tool ile biraz ugraştırıyor ama yapa bilirsin

Nur

👑Efsanevi Grafiker👑
Çalışmanızı ilerletmişseniz lütfen bizimle paylaşın.
Ben merakla bekliyorum.
Teşekkürler

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
corelde tabikide illusturasyon yapıla bilir hatta cok daha iyi sonuclarda alına bilir bunun için biraz corel photpoint de kullanmak lazım duvaga gelince onuda textüreden yapa bilirdiniz bu şekle benze hazır texler var ordan 2 rekle sihay ve gri yani siyahın tramı interactive mask fil tool ile biraz ugraştırıyor ama yapa bilirsin

corel photo paint özellikle kullanmadım çalışmanın sadece draw da yapılmış olmasını ve vektörel olmasını istedim.. duvakta ise texture kullandım geri kalan yerlerde mesh kullandım.. teşekkürler yorum için..

Çalışmanızı ilerletmişseniz lütfen bizimle paylaşın.
Ben merakla bekliyorum.
Teşekkürler

bu çalışma üzerinde devam etmiyorum umarım yeni bir çalışmalarımda yorumlarınızı alırım...