Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: çift contour verme

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
grafikoo2.jpg

cemkalan

🌱Yeni Üye🌱
Hocam Sağol Güzel Paylaşım Olmuş.ama Ikinci Görüntüde Oklarla Gösterdiğin Renk Menüsü Bende Yok.nasıl Orda Gözükmesini Sağlayabilirim.

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️
outsideyi seçip apply tşuna basıyorsun

ismailaktan

🌱Yeni Üye🌱
beyler coklu konturu hıc denedınızmı (to center dıyosunuz object 0.2 yapıyosunuz son olarakta stepsıde yazının buyuklugune gore yazıyosunuz deneme ıcın 30 yazsanız yeter sanrada apply

invincible

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Peki iç katmana ve dış katmana ayrı ayrı kalınlık verebilirmiyiz , nerden ?

By ÇaKAL

🌟Usta Tasarımcı🌟
peki yazıyı kontörden nasıl ayırırsınız?

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
eski konuları inceliyodumda.bu konuda iki renk seçeneği varya ouitline color değiştiğinde herhangi bi değişim göremedim.benmi farkedemedim.ayrıca ctrl+k yapınca yazı conturden ayrılmadı.bilgilendiirseniz sevinirim

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
kontür işlemleri için kontür menüsünü açıp biraz kurcalarsanız istediğiniz ayarları bulabilirsiniz biraz inceleme yapın

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kontür işlemleri için kontür menüsünü açıp biraz kurcalarsanız istediğiniz ayarları bulabilirsiniz biraz inceleme yapın

ayırmayı hallettim.yanlış anlamayın ama incelediğimi zaten belirtmiştim.bu cevabı yazarken bi kaç bilgi paylaşsaydınız memnun olurdum.bi kaç püf noktası mesela.yinede teşekkürler

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
eski konuları inceliyodumda.bu konuda iki renk seçeneği varya ouitline color değiştiğinde herhangi bi değişim göremedim.benmi farkedemedim.ayrıca ctrl+k yapınca yazı conturden ayrılmadı.bilgilendiirseniz sevinirim

seçili olan objenin kontur rengi yok ise attığınız konturunde kontur rengi olmaz bunu kontrol edin kontur menüsünde renkleri istediğiniz gibi ayarlıyabilirsiniz... takıldığınız noktalar alursa yardımcı olurum tabiki acelem olduğu için okuduğumu anlamamışım kusura bakmayın :(

thematrix

♾️Grafik Gurusu♾️

contour kalınlığınıdan değişimi farketmemiş olabilirsiniz. ctrl + k ile ayıramıyorsanız arrange / break apart ile ayırabilirsiniz.

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
seçili olan objenin kontur rengi yok ise attığınız konturunde kontur rengi olmaz bunu kontrol edin kontur menüsünde renkleri istediğiniz gibi ayarlıyabilirsiniz... takıldığınız noktalar alursa yardımcı olurum tabiki acelem olduğu için okuduğumu anlamamışım kusura bakmayın :(

evet ya aynen dediğiniz gibi.contur rengi vermemişim:worried:bukadar basit bişeyi gözden kaçırmışım..:sadsmile::sadsmile: yok kusura bakmak falan değilde inanın bişi sormadan önce on kere düşünüyorum.bazençok basit bişeyin altından kalkamıyorum(tabi basit olduğunu öğrenince anlıyorum),açıkçası herzaman bişileri sormayada sıkılıyorum.bu forumun bu amaçlı olduğunu biliyorum tabide..... neyse öyle işte.yardımınız için çok teşekkürler

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
contour kalınlığınıdan değişimi farketmemiş olabilirsiniz. ctrl + k ile ayıramıyorsanız arrange / break apart ile ayırabilirsiniz.

evet ya.bende dediğiniz gibi yapmıştım.teşekkür ederim sizede.bu konuda sorunum kalmadı.eski konuları inceliyorum dedim ya umarım yapamadığım yerlerde yardımlarınızı esirgemezsiniz.saygılar