Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar dikkat ettiyseniz corel sağlıklı bir 3d uygulayamıyor bunu çözmek mümkün mü yani bu çark tam anlamıyla bir 3d değil hatalı 3d çark bu açıdan o şekilde görülmez
siz coreli ne kadar biliyosunuz bilemem ama, örnek corel çalışmalarını incele şansınız varsa ki, forumda mevcut. corelin marifetlerini çok daha iyi anlamış olursunuz. saygılar...
valla ben buna bu kadr vakit ayırabildim.kimseyede mani olmım burada ganyan yarışı yapmıoruz.burada herkes bildiklerinin tümünü yayımlasaydı forum iptal olurdu heralde dimi.biraz düşünelim.bilmedende küçümseyelim artk cevp vermem bu saatten sonra size..
neyse uzatmıyacağım arkadaşlar nedense yardımcı olmak yerine kendilerini ve coreli savunmaya başladılar tabi benim soru da arada kaynadı eğer sorduğum konu hakkında bilgisi olan (Özellikle altını çizmek istiyorum "bilgisi olan" ) arkadaşlar varsa bana bi zahmet anlatıversin corelde yapılan çark ile normalde o açıdan görünmesi gereken çark ekte mevcud bunu corelde nasıl tam anlamıyla nasıl becerebilirim
Öğrenmek istediğim şey sağdaki çark bu sistemde bu corelde nasıl yapılabilir
önceliklle corel 3d programı değildir.profesyonel bir çizim yapamassınız sadece benm yaptıgım gbi kaba taslak bir altarnatif bir çözümdür.corel 3d efekti kötüdür...yane kısacası yapamassın...