Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: F2 Tuşunun Yarattığı Kolaylık...

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
Pick Tool aracı ile çalışma içersinde yer alan ufak objeleri seçmekte güçlük çekiyorsanız;F2 tuşuna basmak suretiyle zoom aracını geçiş yaparsınız.Mouse tıkladığınızda zoom işlemi gerçekleşmekle beraber tekrar pick tool aracına otamatik geçiş yapılır.

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
f2 tusuna bastıgınızda mousun sol tusuna tıklarsanız goruntuyu buyutur sag tusuna tıklarsanız küçültür bu da benden aynı sekilde f3 tusu küçültmeye f4 tusu ise goruntuyu ekrana sıgacak sekle getirmeye yarar

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
sizi eğlendirdiysek ne ala ama bu yontemi kulllanan arkadaslarda var hemde kopmadan :S

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
Verilen bilgiye bu tarz alaylı yaklaşan arkadaşlar her zaman olacakdır.Nitekim adam dünya yuvarlak kendi etrafında dönüyor dedi nerdeyse adamı büyücü diye yakıyorlardı.
Bence bilgiyi küçümsemeyin.Size basit gelen bir detay kimi meslektaşımı büyük sorunlardan kurtarıyor.Şeytan detayda saklı .Meslek hayatımda çok basit şeyleri bilmeyen ve bu yüzden eşşeği rafa yerleştiren buna rağmen bu mesleği icra eden insanlar gördüm.Sonuçta bu form sadece bu mesleği icra edenlerce değil bu mesleği gelecekte icra etmek isteyen yeni kursiyer arkadaşlar tarafındanda takip edilmekte.
Bu sadece bilip bilmemek le değil birazda adap emeğe saygı meselesi...Lütfen birbirimize ve paylaşılan bilgilere,emeğe saygılı olalım.Saygılı olmanın "arkadaşım verdiğin bilgi için tşk." ederim demenin maliyeti çok yüksek değil...Tüm meslektaşlarıma hayırlı ve hatasız işlere imza atmaları dileği ile saygılar sunuyorum.

Son düzenleme:

user82

🌟Usta Tasarımcı🌟
Verilen bilgiye bu tarz alaylı yaklaşan arkadaşlar her zaman olacakdır.Nitekim adam dünya yuvarlak kendi etrafında dönüyor dedi nerdeyse adamı büyücü diye yakıyorlardı.
Bence bilgiyi küçümsemeyin.Size basit gelen bir detay kimi meslektaşımı büyük sorunlardan kurtarıyor.Şeytan detayda saklı .Meslek hayatımda çok basit şeyleri bilmeyen ve bu yüzden eşşeği rafa yerleştiren buna rağmen bu mesleği icra eden insanlar gördüm.Sonuçta bu form sadece bu mesleği icra edenlerce değil bu mesleği gelecekte icra etmek isteyen yeni kursiyer arkadaşlar tarafındanda takip edilmekte.
Bu sadece bilip bilmemek le değil birazda adap emeğe saygı meselesi...Lütfen birbirimize ve paylaşılan bilgilere,emeğe saygılı olalım.Saygılı olmanın "arkadaşım verdiğin bilgi için tşk." ederim demenin maliyeti çok yüksek değil...Tüm meslektaşlarıma hayırlı ve hatasız işlere imza atmaları dileği ile saygılar sunuyorum.

güzel yorum teşekkürler:iloveyou:

VolkanTEKiN

♫♪♪ ♫♪♪ &#9835
👑Efsanevi Grafiker👑
Konu ile alakası olamayan mesajlar tarafımca silinmiştir. Lütfen konu ile alakasız mesajlar yazmayınız.

ozanx

🏅Acemi Tasarımcı🏅
kasapcarlostan çok şey öğrendim.

luuis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende sürekli kasapcarlosu takıp ediyorum kısa yolları kullanmayı göremedimiz detaylara vurgu yapıyor.. biz yeni öğrenenler için çok faydalı oluyorr.. paylaşımlarının devamını diliyoruzzz

Laxeri

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba arkadaşlar yanlış olmasın ama benim bildiğim soldaki tool barlardan hangisini seçerseniz seçin space tuşu ile geçiş yapabiliyorsunuz.ki ben bunu kullanıyorum daha pratik oluyor:wink:

galipteber

🌱Yeni Üye🌱
teşekkürler, çalışmaya benim gibi yeni başlayanlar için faydalı bir bilgi

hubeyb_aydin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bilginin küçüğü yoktur.

Arkadaşım paylaşımın için sağolasın. devamını bekliyorum. Bana göre biri nokta bile anlatsa değerlidir. mutlaka onada ihtiyacı olan birileri vardır. böyle bir ortamın kıymetini bilmek lazım.

xrubensx

🌱Yeni Üye🌱
kasapcarlos gerçekten güzel paylaşımlara imza atıyor. bende bu sitede yeniyim ondan çok şey öğrendim varolsun...