Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: İç İçe Geçmiş Halkalar Yapmak

kasapcarlos

🌟Usta Tasarımcı🌟
Öncelikle halkalarımızı çiziyoruz ve stroke değerlerini arttırıyoruz.Sonra Arrange menüsünden CONVERT OUT LINE TO OBJECT komutu ile path'i kapalı bir objeye dönüştürüyoruz.Sonra üstüste gelecek şekilde yerleştirip üstüste gelen halkaları seçip property bardan INTERSECT komutunu verip kesişim noktalarının birer kopyasını alıyoruz.Break Apart komutu ilede kesişim noktalarını bağımsız hale getirip renlerini tekrar belirleyerek iç içe geçiyor izlenimi veriyoruz..
82831416mh9.jpg

42704278yp4.jpg

savruk

🌱Yeni Üye🌱
carlos her bir daire için ctrl + shift + q ve ayrı ayrı 1 i 2 ile 2 yi 3 ile 3 ü 1 ile intersect etmeden sonuca bir türlü ulaşamadım corel12 ile.. oluyor ama dediğim gibi çok uzun sürüyor. dersi mi yanlış algılıyorum ? şema ile adım adım aç istersen bu konuyu birçok kişinin işine yarıyacaktır.

ebraremel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
savruk'un dediği gibi ben de yaptım ama baya uzun sürdü. takıldıgım nokta su, üçü seçili iken intersect olmuyor, ikisini seçip intersect diyorum ok ama tek halka kalıyor geriye, onu da herhangi biriyle intersect etmek istiyorum ama yine olmuyor:( daha anlaşılır bir şekilde anlatmanız mümkün müdür?

tombi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
ben de yapamadm daha açıklayıcı anltrsanz sewinrm

sinsi-34

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
evet bende biraz uğraştım ama yapamadım . :)