Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Dersleri: yeni veya hazır objelerden renk paleti oluşturma

meşguf

🏅Acemi Tasarımcı🏅
dökümanımızda vectorler var ve bunlarda 20 çeşit renk var ve bunları sonra yine kullanmak istersek wündow- color palet- create palette from document deriz isim verir ve yeni bir renk paletimiz olur.istersek renk paletinin başındaki oka tıklayarak yeni yani kafamıza göre sıfırdan bir palet de oluşturabiliriz.saygılar.(yazmak bana düşmez ama forumdan öğrendiklerime karşın birkaç şeyi yazmayı vazife bilirim....hatalı: eksik veya bilinen olsa da.ben uyandıysam birilerinide uyandırıyım)

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
dökümanımızda vectorler var ve bunlarda 20 çeşit renk var ve bunları sonra yine kullanmak istersek wündow- color palet- create palette from document deriz isim verir ve yeni bir renk paletimiz olur.istersek renk paletinin başındaki oka tıklayarak yeni yani kafamıza göre sıfırdan bir palet de oluşturabiliriz.saygılar.(yazmak bana düşmez ama forumdan öğrendiklerime karşın birkaç şeyi yazmayı vazife bilirim....hatalı: eksik veya bilinen olsa da.ben uyandıysam birilerinide uyandırıyım)
Çok güzel bir ipucu meşguf, teiekkürler. Özellikle dökümanda kullanılan renklerin yönetiminde ciddi fayda sağlayacaktır. Bu arada yazmak sana da düşer, herkese de... Aynen devam ;)

ebraremel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
paylaşım için teşekkürler..peki bu oluşturduğumuz paletten bazı renkleri çıkarmak ya da yeni renkler eklemek istersek ne yapmalıyız?