Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel draw gazete tasarım..

Ografik

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar merhabalar. Ben 8 sayfalık bir gazete tasarladım.
(1 ile sekiz) (2 ile 7) (3 ile 6) (4 ile 5) yanyana gelecek şekilde sayfaları ayrılmış. Sormak istediğim buna daha hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Pdf'e çevirme nasıl yapılmakta.?

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
örnek bir gazete'mi yaptınız yoksa baskıya girecekmi ?
eğer ajans iseniz kesinlikle convert yapmalısınız, kalitesini bozmamak adına corel olması daha sağlıklı diğer çözüm ise pdf, eğer matbaa iseniz zaten basit artı bir işlem yapmadan direk döküman alabilirsiniz, (Ölçüler Kullanmış olduğunuz yazıcı dışında değilse) veya ctp'den kalıp alacaksanız yapmış olduğunuz forma doğrultusunda alırsınız farklı bir işlem yapmanıza gerek kalmaz.

okan78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar merhabalar. Ben 8 sayfalık bir gazete tasarladım.
(1 ile sekiz) (2 ile 7) (3 ile 6) (4 ile 5) yanyana gelecek şekilde sayfaları ayrılmış. Sormak istediğim buna daha hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Pdf'e çevirme nasıl yapılmakta.?

PDF yapmana gerek yok. Düzeni doğru kurmuşsun. 1-8 ile 2-7 aynı tablota, 3-6 ile 4-5 aynı tablota basılacak. Pdf yaparsan zaten bu söylediklerimi sen değil kalıba çekecek adam yapacak.

Daha fazla detay istersen https://mavikelebek.gen.tr/sayfa-duzeni/ burayı incele derim..