Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw / kare as

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
62001327.jpg

uzun süredir çalışma yayınlamıyordum buda bir corel draw çalışmasıdır ...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
sanırım kimse beğenmedi olumlu yada olumsuz hiçbirşey yazılmamış 2 hafta boyumca :(

EmreAYD1N

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Gayet hoş Deneme Çalışmalar Linkinde olan bir ilgisizlik ya da bakanların yorum yazmama gibi bi alışkanlığı oluduğunu bilmelisin..

İyi Çalışmalar.. Emeğine Sağlık...

haralay

🌱Yeni Üye🌱
Eline sağlık. Farklı bir kağıt çizimi olmuş, yaratıcı.

Ama bende neden bilmem gerçekçilik ön planda hep. Keşke orijinal objeler kullansaydın. Kare - Maça - Sinek - Kupa gibi.. Yine de çok fazla başarılı buldum.

E.Çimen

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Özellikle arkaplan'da kullandığın renkler çok hoşuma gitti.Emeğine sağlık. :)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Gayet hoş Deneme Çalışmalar Linkinde olan bir ilgisizlik ya da bakanların yorum yazmama gibi bi alışkanlığı oluduğunu bilmelisin..

İyi Çalışmalar.. Emeğine Sağlık...

teşekkürler dediğinizde haklı olabilirsiniz ama ben her zaman yorum yazmaya olumlu yada olumsuz görüş belirtmeye özen gösteriyorum özellikle az yorum yapılmış konularda bu özeni gösteriyorum genel olarak böylede olmalı insanlar bu paylaşımları görüş alabilmek amacı ile burda yayımlıyorlar öyle değil mi...

Eline sağlık. Farklı bir kağıt çizimi olmuş, yaratıcı.

Ama bende neden bilmem gerçekçilik ön planda hep. Keşke orijinal objeler kullansaydın. Kare - Maça - Sinek - Kupa gibi.. Yine de çok fazla başarılı buldum.

teşekkürler bende de hep olağanın dışında farklı şeyler yapmaya çalışıyorum bu kişisel tercihimdir elbetde gerçekçilik ayrı bir çekicilik verebilirdi ama dediğim gbi benim tercihim hatda her biri için ayrı bir kart figürü düşündüm yayımladıktan sonra ama tekrar üstünde durmadım tekrar teşekkürler...

Özellikle arkaplan'da kullandığın renkler çok hoşuma gitti.Emeğine sağlık. :)

teşekkürler umarım diğer çalışmalarımıda inceleme fırsatı bulursunuz...