Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eline sağlık. Farklı bir kağıt çizimi olmuş, yaratıcı.
Ama bende neden bilmem gerçekçilik ön planda hep. Keşke orijinal objeler kullansaydın. Kare - Maça - Sinek - Kupa gibi.. Yine de çok fazla başarılı buldum.
teşekkürler dediğinizde haklı olabilirsiniz ama ben her zaman yorum yazmaya olumlu yada olumsuz görüş belirtmeye özen gösteriyorum özellikle az yorum yapılmış konularda bu özeni gösteriyorum genel olarak böylede olmalı insanlar bu paylaşımları görüş alabilmek amacı ile burda yayımlıyorlar öyle değil mi...
Eline sağlık. Farklı bir kağıt çizimi olmuş, yaratıcı.
Ama bende neden bilmem gerçekçilik ön planda hep. Keşke orijinal objeler kullansaydın. Kare - Maça - Sinek - Kupa gibi.. Yine de çok fazla başarılı buldum.
teşekkürler bende de hep olağanın dışında farklı şeyler yapmaya çalışıyorum bu kişisel tercihimdir elbetde gerçekçilik ayrı bir çekicilik verebilirdi ama dediğim gbi benim tercihim hatda her biri için ayrı bir kart figürü düşündüm yayımladıktan sonra ama tekrar üstünde durmadım tekrar teşekkürler...