Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel draw kullanımı için kitap alınmalı mı?

pistimsah

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.koraymatbaa.com
Ben yeni başlayan biri olarak çalışmalarımda yardımcı olması için corel için kitap veya cd almayı düşünüyorum sizce yararı olurmu veya hangisi faydalı olur.Bu arada matbaa grafiği için gerekli.

Grafiker002

🌟Usta Tasarımcı🌟
arkadaşım eğer hızlı bir şekilde öğrenmek isitorsan kitabını al yok vaktim var dersen internetten ve birazda kendi çabalarınla öğrenebilirsin

akk33

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.vektorelindir.com
bende almanı tavsiye kitap olarakta Sistem Yayıncılığın "24 Saat'te Corel" kitabını tavsiye ederim...

IV.Murat

🌟Usta Tasarımcı🌟
al al kesinlikle çok işe yarar

Chunky

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Alalımda ne tür kitapları tavsiye edersiniz ?

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Kitap yeni başlayanlar için gerekli... Özellikle tüm programı sistematik bir şekilde anlattığı için çok yardımcı oluyor. Piyasada ne tür kitaplar var bilmiyorum fakat özellikle hangi iş için yazılımı kullanacağınız önemli. Mümkünse ilgileneceğiniz konunun daha çok ele alındığı bir kitap daha da yardımcı olur.

diagramexel

🌱Yeni Üye🌱
corel kitabı hakkında

ben yardımcı olabilirim
bedel istemem asla
coreli internetten öğretebilirim

drawsever

🌟Usta Tasarımcı🌟
hiçbir kitap detaya girmez. sadece corel değil, hangi konuda olursa olsun. o yüzden kitap ile bir programın genel kurallarını öğrenebilirsin. ancak işin detaylarını, yani püf noktası dediğimiz konuları internetten başka bir yerde bulabileceğini sanmıyorum. kitabı al bence, ama internet çok daha geniş bir kaynak.
Kitap önerim: Corel Draw x3 Osman Gürkan/Nirvana Yayınları
Kitap çok sade yazılmış, kafa karıştırmıyor, açık seçik ve anlaşılır. Üstelik birçoklarına göre fiyatı da uygun.

hell_es

🌱Yeni Üye🌱
arkadaslar ben corel bılıyom ama etiket hazırlamayı bılmıyom bende grafıkerım photoshop kullanıyom bı patronun ısın cıktı etiket basıcaz prınterden,mesela dış işler bakanı babacan mektup gönderıcez zarfın ustune yapıstırmak ıcın

incin

🌱Yeni Üye🌱
ben yardımcı olabilirim
bedel istemem asla
coreli internetten öğretebilirim

mrb ben coreli ayrıntılı olarak bilmiyorum yazını gördüm ve yeni üye oldum bu siteye corel konusunda ve ayrıntıları konusunda yardımcı olabilirsen çok sevinirim