Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdi evden inceliyorumda renkler özellikle siyah çok açık kalmış kenar kısımları daha koyu tonlamak istemiştim en azından iş yerinde yaptığım çalışma öyle gözüküyordu bana sanırım çalışmaları son halini evde düzeltip öyle yayımlamalıyım
başlıktada belirttiğim üzere corel draw kullanılmıştır dolgu rengi olarak texture fill kullanılmıştır corelin en çok sevdiğim yönlerinden biri budur zaten, istediğiniz görüntünün hemen hemen aynısını fill tool da bulabilirsiniz tabi üzerinde biraz çalışmanız gerekmekte
teşekkürler ancak orda vurgulanmak istenen duruma pek uymuyor o sadeliği biraz bozuyor sizcede öyle değil mi sadece canlı olarak ağaçların olması benim için yeterli olmuştu
bakış açısı diyorum emeğinize saygım war çok hoş olmuş bence kuş orda ağacı daha fazla öne çıkarıyo ama dediğim gibi bakış açısı çalışma sizin benmkisi sadece öneriydi kuş olmadanda güzel
bakış açısı diyorum emeğinize saygım war çok hoş olmuş bence kuş orda ağacı daha fazla öne çıkarıyo ama dediğim gibi bakış açısı çalışma sizin benmkisi sadece öneriydi kuş olmadanda güzel
arkadaşım süper olmuş, ellerine sağlık, 13 senedir corel kullanan biri olarak söylüyorum bunu ona göre, yani ingilizce tercüme edersek ( I like it) beğendim
arkadaşım süper olmuş, ellerine sağlık, 13 senedir corel kullanan biri olarak söylüyorum bunu ona göre, yani ingilizce tercüme edersek ( I like it) beğendim