Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw / manzara6

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
34249886.jpg
[/URL][/IMG]

çizerken çok hoşuma gitti umarım sizlerde beğenirsiniz...

https://www.grafikerler.net/corel-draw-manzara5-t77488.html

shedesign

👑Efsanevi Grafiker👑
Web sitesi
www.asigazetesi.com
hoş olmuş elinize sağlık.. bunun çizimini ders olarak foruma eklerseniz yararlı olur dıye dusunuyorum

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
hoş olmuş elinize sağlık.. bunun çizimini ders olarak foruma eklerseniz yararlı olur dıye dusunuyorum

teşekkürler işlerden vakit buldukça yapıyorum merak eden arkadaşlar olursa anlatım içinde biraz vakit ayırırım elbetde :)

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Dalları çok seviyorsunuz anlaşılan.:) Yine çok güzel bir çalışma, emeğinize sağlık:)

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Dalları çok seviyorsunuz anlaşılan.:) Yine çok güzel bir çalışma, emeğinize sağlık:)

teşekkürler ağaçları seviyorum yaprak yaptığımda renk vermek geliyor içimden o zamanda corel maalesef aşırı bir kasmaya gidiyor onun için yapraklardan biraz uzağım :)

Grafink

Clone Trooper
♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.grafink.org
çok hoş... ancak ayın haresi, emboss efekti gibi olmuş. corelde o tip blurlar daha yumuşak hale gelemiyormu?

erkanibrahim_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dostum çok güzel olmuş,fakat dikkatimi çeken nokta tıpkı diğer 2 resmindeki(önceki manzara resimleri) ağaçlar birbirine çok benziyor,Değişik bişeyler denesen?

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
çok hoş... ancak ayın haresi, emboss efekti gibi olmuş. corelde o tip blurlar daha yumuşak hale gelemiyormu?

teşekkürler özellikle o şekilde yaptım gözü rahatsız ettiğini düşünmedim hatta biraz daha yoğundu sadece azalttım ilginiz için teşekkürler...

Dostum çok güzel olmuş,fakat dikkatimi çeken nokta tıpkı diğer 2 resmindeki(önceki manzara resimleri) ağaçlar birbirine çok benziyor,Değişik bişeyler denesen?

denemler çok ancak kendim beğenmediğim bir çalışmayı paylaşmıyorum o şekilde yarım kalan çok çalışmada mevcut :) şimdi elimde bir çalışma var umarım yayınlayınca istediğiniz gibi bir değişiklik göreceksiniz...

ma®tin

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
çok hoş olmuş elinize sağlık

kurbaa

🏆Pro Tasarımcı🏆
cook hos olmus calısmanız tebrık ederım...
Forumda nasıl yaptıgınızı ders seklınde anlatırsanız benım gıbı freehandden mağdur olup corel ogrenmeye calısanlar ıcın egıtıcı bır ders olur dıye dusunuyorum.

kolay gelsın...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Mükemmel bir çalışma. Ellerinize Emeklerinize sağlık.

teşekkür ederim umarım diğer çalışmalarımıda inceleme fırsatı bulursunuz...

cook hos olmus calısmanız tebrık ederım...
Forumda nasıl yaptıgınızı ders seklınde anlatırsanız benım gıbı freehandden mağdur olup corel ogrenmeye calısanlar ıcın egıtıcı bır ders olur dıye dusunuyorum.

kolay gelsın...

teşekkür ederim mağduriyet değildir bu her program kendi içinde faydalı olmuştur ve olacaktır. ders konusu ise yakında inşallah. sizlerede kolay gelsin...

Çok güzel emeğine sağlık

teşekkür ederim umarım sizde diğer çalışmalarıma göz gezdirirsiniz...

Pcqurdu

🌱Yeni Üye🌱
Düşnce Resim Çhok Güzel ama Benim görüşüme Göre Yanliş birşeyler var Gibi. Yerde Bitki veya Otlar Var Ama ağaç Kış yada SonBahar Havasında Anlatmak İstediğim Ağaçta Biraz Yaprak Görünümü olsaydı Daha Güzel olurdu Yinede Güzel Olmuş Ellerine Sağlık!

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Düşnce Resim Çhok Güzel ama Benim görüşüme Göre Yanliş birşeyler var Gibi. Yerde Bitki veya Otlar Var Ama ağaç Kış yada SonBahar Havasında Anlatmak İstediğim Ağaçta Biraz Yaprak Görünümü olsaydı Daha Güzel olurdu Yinede Güzel Olmuş Ellerine Sağlık!

teşekkür ederim ilginize.. yazın ortasında kışı yaşıyan çok ağaç mevcut üstelik ay ışığında yanlız bilmem anlatabildim mi :)

saserdar

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
işte grafikerlik böyle bir şey.... darısı bana inşaallah.
tebrikler gerçekten büyük emek...