Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel draw / manzara7

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Hangi çizimler size ait onuda açıklasaydınız daha iyi olurdu.Bana ağaç diplerindeki otlar ve yapraklar hazır göründü.
Paylaşım için teşekkürler.

PrcDark

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.prcdark.somee.com
Elinize sağlık. Görüşlerimi açıklayacak olursam eğer, bence hem çok sade hem de çok abartılı nesnelere yer verilmiş, ayrıca nesneler üzerinde doku kullanmanızı öneririm,Tekrar ellerinize ve emeklerinize sağlık. Başarılar

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Hangi çizimler size ait onuda açıklasaydınız daha iyi olurdu.Bana ağaç diplerindeki otlar ve yapraklar hazır göründü.
Paylaşım için teşekkürler.

ewet bu sefer biraz hazırcılık yaptım dediğiniz gibi yapraklar ve otlar hazır ancak o kadar objenin corelde ne kadar sıkıntı doğurduğuda bir gerçek çalışırken coreli kaç sefer kapattığımı dahi sayamadım fazla obje corelde problem maalesef ancak bu objeleri birleştirip bir çalışma ortaya koymakta beceridir elbet renk ve ışıkta cabası ilginize teşekkürler....

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
Elinize sağlık. Görüşlerimi açıklayacak olursam eğer, bence hem çok sade hem de çok abartılı nesnelere yer verilmiş, ayrıca nesneler üzerinde doku kullanmanızı öneririm,Tekrar ellerinize ve emeklerinize sağlık. Başarılar

tarzı biraz değiştirmek amacı ile yaptığım bir çalışma elbette ilkinde hatalarım olmuştur ilginiz için teşekkürler...