Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Viewer Programına İhtiyacım Var !!!

XxBoromiRxX

🌱Yeni Üye🌱
Corel x4 için viewer programına ihtiyacım var.

İnternette biraz arama yaptım ama bizimde bildiğimiz sonuçlar çıkıyor. Trial versiyonu indirin süresi dolunca Viewer olur diyo ama o zaman export, import, save, save as ve en önemlisi benim ihtiyacım olan Print özelliği kapanıyor.

Print özelliği olan Corel Draw için bildiğiniz bir Viewer programı varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim.

Müşteri temsilcisi arkadaşlar bölece beni rahatsız etmeden istedikleri zaman dosyalara ulaşıp çıktılarını alabilecekler :angel:

Şimdiden Teşekkürler.

Benzer konular

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Konunuz yanlış anlaşılcak şekilde anlatım bozukluğu içeriyor. Lütfen gerekli düzenlemeleri yapınız. Aksi taktirde aşağıdaki sebepten dolayı kapatılcaktır.

Warez-crack-serial- ücretli program:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack konuları ve sitelerinin tanıtımının yapılması yasaktır. Türkçe ve yabancı sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak ve Türkçe program veya yabancı programların crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Forumumuzda her tür mp3 ve ses dosyası Türkçe veya İngilizce ( diğer diller ve sözsüz müzik eserleri )yayınlanması yasaktır.

Son düzenleme:

XxBoromiRxX

🌱Yeni Üye🌱
Konunuz yanlış anlaşılcak şekilde anlatım bozukluğu içeriyor. Lütfen gerekli düzenlemeleri yapınız. Aksi taktirde aşağıdaki sebepten dolayı kapatılcaktır.

Warez-crack-serial- ücretli program:

https://www.grafikerler.net/forum-kurallari-mutlaka-okuyunuz-t48.html#post84

Yaptığınız kural ihlali ile ilgili madde aşağıdaki gibidir:

Tüm ticari kaygı güden mesajlar, crack, warez, hack konuları ve sitelerinin tanıtımının yapılması yasaktır. Türkçe ve yabancı sitelerin şifrelerini, özel bilgilerini dağıtmak ve Türkçe program veya yabancı programların crack/seriallerini dağıtmak ve istemek kesinlikle yasaktır. Forumumuzda her tür mp3 ve ses dosyası Türkçe veya İngilizce ( diğer diller ve sözsüz müzik eserleri )yayınlanması yasaktır.

Tamam düzelteyim ama düzenle menüsü yok oldu şimdide yani konuyu düzenleyemiyorum ama burdan söyleyeyim bari,

Arkadaşlar yanlış anlaşılma olduysa kusura bakmayın, ben crackli bir program veya o programı indireceğim bir link istemiyorum, benim istediğim varmı böyle bir program ben bulamadım varsa ismi nedir. Freeware veya Shareware, ücretli veya ücretsiz böyle bir program istiyorum.

Yardım ederseniz sevinirim.

Yeniden teşekkürler.

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
Biraz araştırdım.. Brava diye bir program buldum.. ama kuramadım henüz. inmesi uzun sürecek gibi.. bi araştır istersen sanırım "brava desktop"