Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw Yeni Sayfa Açma Problemi -x5-

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar şu ana kadar böyle bir sorun yoktu. Birden bire gelişti bu sorun. Corel X5'de herhangi bir dosya açamıyorum. Color Styles ile alakalı olduğunu zannetmiyorum çünkü yeni bir dökümanda açamıyorum. Sebebi ne olabilir?

Benzer konular

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ne gibi bir hatayla karşılaşıyorsunuz ayrıntılı bilgi verir misiniz, dosya veya yeni bir sayfa açarken program mı kapanıyor vs.

Mevcut İsletim Sisteminiz Nedir?
32 bitmi, 64 bitmi ?
CorelDRAW'ın SP3 ve HF4 yüklümü ?

Color Style Sorunu Zaten Çözüldü X5'de sorun yaşamazsınız o yüzden

Kullanıcıadı > Appdata > Roaming > CorelDRAW Graphics Suite X5 > Draw klasörü altındaki
CORELDRW.CDT dosyasını silip tekrar daneyin İsteğe bağlı olarak silmeden önce isterseniz yedeğini alın

Bazen Workspace alakalı sorunlar çıkabiliyor bu yüzdende olabilir, CorelDRAW'ı açılışında Reset atıp deneyin resetten sonra daha öncesinden kayıtlı workspace import etmeyin. .

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Kullanıcıadı > Appdata > Roaming > CorelDRAW Graphics Suite X5 > Draw klasörü altındaki
CORELDRW.CDT dosyasını silip tekrar daneyin İsteğe bağlı olarak silmeden önce isterseniz yedeğini alın

Bu yöntem işe yaradı ilginiz için teşekkür ederim.

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Ben teşekkür ederim iyi çalışmalar,

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Ben teşekkür ederim iyi çalışmalar,

Hocam yeni dosya açma problemi kalmadı fakat şimdide eski dosyaları açmıyor?
Hata yada herhangi birşey söylemiyor program açmaya çalışıyormuş gibi bir görüntü geliyor ve öylece kalıyor.

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Açmaya çalıştığınız dosyaların boyutları büyükse yetersiz hafıza ve ram'den kaynaklanıyor olabilir. Kullanıcıadı > AppData > local > Temp klasörü altındaki verileri temizlemeni öneririm

Açmayan dosyalarınızı başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa deneyin

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Dosya 1.33 MB büyüklüğünde sabah çizmeye başladığım bir işti.. İçinde pek birşey yok. Dediğiniz klasörüde temizledim. Daha doğrusu silebilidiği her şeyi sildim. Fakat sorunum devam etmekte.. Çok mantıksız birşeyler var kesinlikle çünkü sabah çalışan corel bir kaç saat sonrasında problem çıkarmaya başladı. Bir diğer hussus bilgisayarı yeniden başlattığım zaman sıkıntı olmuyor. Fakat o dosyayı kapatıp tekrar açmaya kalkınca problem çıkarıyor.

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Açılmayan Dosyayı upload etme imkanınız varmı ?
birde biz deneyelim,isletim sisteminiz neydi ?

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
CorelDRAW X5 Güncel Sürüm No: 15.2.0.695
Help açılır menüsü altındaki About CorelDRAW kısmından sürüm numaranızı kontrol edin
Ardından Hotfix 4 yüklemenizi öneririm

Gönderdiğiniz dosyayı ben açabildim sizin neden açamadığınızı henüz çözemedim yukarıda yazdıklarımı tekrar gözden geçirin belki bir şeyi atlamışızdır. Son çare Açılışta CorelDRAW'a Reset atmanızı öneririm eğer oda olmazsa programsal bir hata varsa onu gidermek için kaldırıp tekrar kurmanızı öneririm

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Version 15.0.0.486 sürümü mevcut.
Açılırken reset atma olayını ilk defa duydum biraz daha açabilirmisiniz?

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Version 15.0.0.486 sürümü mevcut.
Açılırken reset atma olayını ilk defa duydum biraz daha açabilirmisiniz?

Sürümünüzü güncelleyin bu şekilde daha verimli ve hızlı kullanabilirsiniz, sp3 yükledikten sonra hf4 yüklemenizi öneririm bir önceki mesajımı tekrar okuyun CorelDRAW açılırken F8 tuşuna basılı tutarsanız reset atacaktır kendisine bu şekilde fabrikasyon ayarlarına geri dönecektir.

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Teşekkürler şu anda güncelleme başladı SP3 için. Güncellemeden sonra sorun devam ederse birde reset atmayı deneyeyim. Ama durduk yere neden böyle bir sorun çıkardığını hala anlamış değiim.

Grafix_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
SP3 olunca problem kalktı. Şimdi tekrardan register istiyor onu yaptıktan sonra sanırım sorunsuz bir hale gelmiş olacak. Teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgiler için.

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Rica ederim sorununuzu bu şekilde çözmüş olduk

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟

Coreldraw X5 için yeni bir yama aslında yeni dediğime bakmayın 1 yıl kadar oldu çıkalı belkide geçmiştir. CorelDRAW Hotfix 4 Jpeg,gif, png gibi belgeleri export işlemi sırasında yaşanan kararsızlıkları kaldırıyor. . SP3 yükledikten sonra HF4 yüklemeniz gerekli.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Ben SP3 yükledim öyle duruyor, insan önceden haber verir canım :D. Bilgi için teşekkürler ...