zar denemesi yaptım arkadaşlar cmyk çalıştığım için rgb de renkler biraz kaydı
timsah_sg 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 968 Tepkime puanı 17 8 Nis 2010 #1 zar denemesi yaptım arkadaşlar cmyk çalıştığım için rgb de renkler biraz kaydı
PrcDark 🌟Usta Tasarımcı🌟 Katılım 5 Ağu 2009 Mesajlar 403 Tepkime puanı 7 Web sitesi www.prcdark.somee.com 8 Nis 2010 #2 Elinize sağlık. Sanırım şeffaflık vermişsin ama yüzeyler üzerine düşen herhangi bir parlama olmayınca zor fark ediliyor. bilginize
Elinize sağlık. Sanırım şeffaflık vermişsin ama yüzeyler üzerine düşen herhangi bir parlama olmayınca zor fark ediliyor. bilginize
hunterboy ♾️Grafik Gurusu♾️ Katılım 12 Haz 2008 Mesajlar 1,371 Tepkime puanı 45 8 Nis 2010 #3 Güzel olmuş. Anlatımlı halini de paylaşırsanız, yararlanmak isteyen arkadaşlarımız olabilir.
timsah_sg 🏆Pro Tasarımcı🏆 Katılım 4 Şub 2009 Mesajlar 968 Tepkime puanı 17 9 Nis 2010 #4 PrcDark' Alıntı: Elinize sağlık. Sanırım şeffaflık vermişsin ama yüzeyler üzerine düşen herhangi bir parlama olmayınca zor fark ediliyor. bilginize Genişletmek için tıkla ... ewet çünkü mat bir dokuyu hedefledim sanırım parlamaması bundan sebep kullanılmış biraz eskimiş bir görüntü hoş durdu kanımca teşekkürler... hunterboy' Alıntı: Güzel olmuş. Anlatımlı halini de paylaşırsanız, yararlanmak isteyen arkadaşlarımız olabilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ilk boş vaktimde önce manzara tasarımı ile ilgili daha sonrada bu tarz bir çalışmayla ilgili bir ders paylaşımı yapıcağım
PrcDark' Alıntı: Elinize sağlık. Sanırım şeffaflık vermişsin ama yüzeyler üzerine düşen herhangi bir parlama olmayınca zor fark ediliyor. bilginize Genişletmek için tıkla ... ewet çünkü mat bir dokuyu hedefledim sanırım parlamaması bundan sebep kullanılmış biraz eskimiş bir görüntü hoş durdu kanımca teşekkürler... hunterboy' Alıntı: Güzel olmuş. Anlatımlı halini de paylaşırsanız, yararlanmak isteyen arkadaşlarımız olabilir. Genişletmek için tıkla ... teşekkürler ilk boş vaktimde önce manzara tasarımı ile ilgili daha sonrada bu tarz bir çalışmayla ilgili bir ders paylaşımı yapıcağım