Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel drawda export ederken bır sıkıntı yasıyorum

L0d0S

🌱Yeni Üye🌱
merhaba corede export ederken bır sıkıntı yasıyorum

yaptıgım calısma boyutları 14,393 * 3,217 mm dır corede yaptıgımda sorun yok cok guzel gorunuyor asagıda kı gıbı ama export ettıgımde yazı flu oluyor ve bırbırıne karısıyor bunu nasıl cozebıırım mumkunse yardım edermısınız .. :S

Benzer konular

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bunu bu şekilde çözemezsin ölçü çok ufak olduğu için çözünürlük düşüyor. 300 dpi da olsa düşer. Normal birşey net görüntü alamaman şu yolu dene. psd olarak kaydet sonra photoshopdan tekrar jpeg veya tif olarak dene bak bakalım olacak mı ?

L0d0S

🌱Yeni Üye🌱
bunu bu şekilde çözemezsin ölçü çok ufak olduğu için çözünürlük düşüyor. 300 dpi da olsa düşer. Normal birşey net görüntü alamaman şu yolu dene. psd olarak kaydet sonra photoshopdan tekrar jpeg veya tif olarak dene bak bakalım olacak mı ?

daha duzgun oldu tam ıstedıgım gıbı olmadı ama bı haylı duzeldı tesekkurler yardımlarınız ıcın :)

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
rica ederim.
bak şöyle yap şimdi atıyorum ölçü 11x10 cm diyelim sen bunu corelde orantılı şekilde 50x ne verirse işte bu şekilde kaydet 72 dpi olarak jpeg olarak photoshopda aç orantılı şekilde 11 yaz otomatik 10 olacaktır. dpi 300 yap resim dahada düzgün olacaktır.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Boş yere 50x büyütmekle neden uğraştırıyorsunuz? Yapılması gereken kullanım yerine göre boyutlandırmak ve ölçü çok büyümeyecekse 300 Dpi seçeneğini seçmek...
Export ederken eğer sorun yaşamayacaksanız .tiff dosyası olarak, ölçüyü biraz büyüterek ve anti-aliasing seçeneği işaretli olarak export edin sorun çıkmayacaktır ...

Secret man

🏅Acemi Tasarımcı🏅
11 Cm lik ölçü var sonuçta baskıda sorun yaşar. her zaman bilgi olarak sunuyorum.