Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Draw'da KALIN BÜYÜK yazı yazmak.YARDIM :(

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Corel Draw'da kalın büyük yazılar yazamıyorum yani demek istediğim şu bir resim ile örnek vereyim ;

Aynen bu şekilde yazmak istiyorum. Bu şekilde bir yazıyı kendi dergimin kapağına başlık olarak yazmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Yardımlarınızı ACİL tarafından bekliyorum...

Benzer konular

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Uygun bir font ile yazdığınız yazının puntosunu Corel de istediğiniz kadar büyütebilrsiniz.
corelde böyle bir sorun söz konusu değil.

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Hayır anlatamadım galiba.:S şimdi Corelde 200 pt. ye kadar büyütebiliyoruz buda sadece yazıyo büyültüyor ve yazı sayfaya sığmıyor :S bunu bir deneyin ne demek istediğimi anlıyacaksınız. Benim istediğim yazının hem geniş hem büyük hemde sayfaya sığacak şekilde olması ve bu yazının içine tekrardan bir yazı yazabilmek..

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
200 PT sizi yanıltmasın oraya elle istediğiniz değeri girebilrsiniz.

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Doğru o şekildede oluyormuş :) Fakat yazı sadece büyüyor benim birde genişletmem harflerin içini büyültmem lazım

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Buyrun sizin için bir örnek

graphic1u.jpg

Hangi tarafa genişletmek istiyorsanız yazıyı seçili hale getirdikten sonra kenarda beliren siyah kerelere imleci getirerek o taraf çekerseniz istediğinizi yapmış olursunuz.

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
evet bişeyler yapabildim aslında o yazı büyültmeyi görmemişim teşekkür ederim yardımınız için :)

Kerem Özcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Belki şimdi ne demek istediğimi daha iyi açıklayabilmişimdir...:angel:

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Bir önceki mesajımda açıklamayı yapmıştım galiba orayı okumamışsınız.
Örnek çalışmanın altındaki açıklamayı tekrar okuyun.

Seyit Tiken

🏆Pro Tasarımcı🏆
Zoom menüsünü bir kurcalayın, istediğinizi yapabilirsiniz.

tombi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bence sorununuz tamamen fontla alakalı ;)

Lambada

🏅Acemi Tasarımcı🏅
baya eski bir konu ama arkadasımız Text kutusunu sayfaya çizmiş. yani dire "A" ya basıp yazmaya başlamamış. Bu yüzdede Text kutusunun büyüklüğü yazıyla oynamayı engelliyor.

asliaslicelik

🌱Yeni Üye🌱
slm arkadaşlar benimde bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirm öncelikle corel x 5 kullanıorum onu belirtym hani su dergi veya gazetelerde daha cok kullandıgımız örnegin herhangi yazdıgımız bir yazıyı resimin kenarına sıralamk istiyorum wrap text kullandım uygulanmıo
nasıl yapabilirm çok uğrastım ama yapamadım:(

rrkara

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Metin alanını convert edip, köşelerden istediğiniz kadar çekip büyütebilirsiniz. Kalınlık yetmiyorsa, yazılara kontur verin.

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
eğer yazı fazla değilse çizmeni öneririm, istediğin sonucu alırsın, he olmadı contur ver..
yine olmadı uygun font 'da var!

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
Corel Draw'da kalın büyük yazılar yazamıyorum yani demek istediğim şu bir resim ile örnek vereyim ;

Aynen bu şekilde yazmak istiyorum. Bu şekilde bir yazıyı kendi dergimin kapağına başlık olarak yazmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim ? Yardımlarınızı ACİL tarafından bekliyorum...

ÖRNEK ÇALIŞMA
D0mif.jpg

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟

D0mif.jpg

alkatraz

🌱Yeni Üye🌱
daha kalın yapmak istiyorsanız convert leyip kenar çizgisini kalınlaştıra bilirsiniz . bir diğer seçenekte contour tool seçeneğiyle de yapabilirsiniz.