Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel - Freehand Renk Problemi

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Aslında problem benle alakalı olabilir elbet de, şudur ki, Freehand de bulunan vektörel bir logoyu .eps olarak export edip Corel Draw'da açtım, renk farklılığı elde ettim... Örneği aşağıdadır,

freehand versiyonu
freehand.gif

corel versiyonu
corel.gif

bunun, sebebi ve çözümüne dair yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Kolay gelsin..

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Renklerin CMYK değerleri aynı mı? Yoksa sadece görünürde mi renk değişiyor? Görünürde renk değişiyorsa bu gayet normal çünkü FH ile Corel'in renk yönetimi birbirinden farklıdır. Kullandığınız yazılımların renk yönetimi aynı bile olsa farklı profillerde çalışıyorsanız görünürde yine renkler değişir.

erdemirs

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.re-imagination.com
Renklerin CMYK değerleri aynı mı? Yoksa sadece görünürde mi renk değişiyor? Görünürde renk değişiyorsa bu gayet normal çünkü FH ile Corel'in renk yönetimi birbirinden farklıdır. Kullandığınız yazılımların renk yönetimi aynı bile olsa farklı profillerde çalışıyorsanız görünürde yine renkler değişir.

çok teşekkür ederim bilgilendirme için, farklı bi çözümle hallettim de bu sorunu alın freehand versiyonunu kullanın dedim :) meğersem müşterimiz iletmemiş freehand versiyonunu, matbaacının haberi yokmuş, naparsın :)

teşekkürler tekrar..

ZUCKER

♾️Grafik Gurusu♾️
problemini çözebildinmi arkadaşım...yardımcı olamadım sana...

kenzo_1453

🏅Acemi Tasarımcı🏅
fontain yada gradident li dolgularda freehandan pdf ıolarak kaydedersen daha olumlu sonuç alısrsın
çizmeye devam