Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel guids.......

metin haskaraca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar

make guids

örnek eps formatında bir kutu cizimi var tek renk vektörel bunu ıllustratörde make guids yaptığınızda mavi olarak görünüyor ve baskıda cıkmıyor . Yani şekil guidse dönüşmüş oluyor

corel dravda da bu özellik varmı ?

Teşükker ederim...

Benzer konular

metin haskaraca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkür ederim mustafa ama
yine benim istediğim bu degil
ıllustradörde bunu yapıyoruz ve özellikle kutu tasarımında üzerine montaj yapmakta kolaylıksağlıyor çizgiler guids oluyor görünmez ekranda görünüyor ( çizgilerin şekli mavi oluyor ) fakat baskı da bu çizgiler görünmüyor. ıllustratörün varsa bir denersen ne demek istediğimi cok iyi anlarsın arkadaşım

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
shift+F9 .. kısa yol istediğin şekle getirmezse, Üst menüden View > Vireframe'e tikladiğinda istediğin olacaktir..

metin haskaraca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
mustafa senin gönderdiğin kısa yolu denedim ctrl +p dediğimde baskıda da cıkıyor arkadaşım ...

metin haskaraca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bir bulamadık şu secilen pat şekil neyse onu guide yapmak hay allahım ya .......

K.Çakır

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.corelturk.blogspot.com
Merhaba arkadaşlar

make guids

örnek eps formatında bir kutu cizimi var tek renk vektörel bunu ıllustratörde make guids yaptığınızda mavi olarak görünüyor ve baskıda cıkmıyor . Yani şekil guidse dönüşmüş oluyor

corel dravda da bu özellik varmı ?

Teşükker ederim...
Make Guide gibi bir komutla yapılamıyor fakat tabii ki var. Guide (Kılavuz) yapmak istediğiniz nesneyi kesin (ctrl + x) sonra object manager'dan Guide katmanını bulun, bu katmanı seçin buraya yapıştırın (ctrl+V)

metin haskaraca

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Make Guide gibi bir komutla yapılamıyor fakat tabii ki var. Guide (Kılavuz) yapmak istediğiniz nesneyi kesin (ctrl + x) sonra object manager'dan Guide katmanını bulun, bu katmanı seçin buraya yapıştırın (ctrl+V)

size çok çok çok teşekkür ederim diğer değerli arkadaşlarada ama sizin söylediğiniz tam benim istediğim nasıl teşekkür edeceğimi inan bilmiyorum herşey gönlünce olsun ....