Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corel neden bu kadar yavaş çalışıyor yardım lütfen

duhast-tr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Arkadaşlar ben coreldeki bu problemi bir türlü çözemedim.4 sayfa yanyana açılınca bile kasılıp kalıyor.Sistemim kötü değil hızlı çalışmasını engelleyen bir ayarımı var bilmiyorum.Eğer biliyorsanız lütfen yardım edin

temkih

🌱Yeni Üye🌱
c/Windows/fonts'ta ne kadar çok font varsa corel o kadar yavaşlıyor. kullanmadığığın fontları sil bir dene

duhast-tr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
4 çekirdek işlemci intel .gforce 9600 ekran kartı..asus ana kart sağlam sayılabilecek bir sisstem var

duhast-tr

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
BAŞKA BİR SEÇENEK YOKMU PROBLEMİ HALA ÇÖZEMEDİM.Kesinlikle bir çözüm yolu olmalı bu yavaşlığın.

Xmen62

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Benim aklıma da 2 şey geliyor.

1- Fontların çok olması.
2- Tools >Options> Memory deki ayarlarının değiştirilmiş olması.

Olabilir.

torress

🌱Yeni Üye🌱
corel 12 kullanınca aynı sorun bendede vardı x3 kullanıorum şimdi fontlarda fazla hızlı çalışıo

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
fontların bu kadar sorun yaptığını sanmıyorum. hele hele font navigatörü kullanırsanız, isterseniz 10.000 font yükleyin kasma olmaz. bir işyerinde çalışırken bende de olmuştu. hatta bir kaç arkadaştanda aynı tür şikayetler almıştım. forumdaki üstatlardan biriylede bu konuda yazışmış, çözüm aramıştık. hatta 2 defa format bile atmıştım. Ancak çözüm bulamamıştım. ben o zaman lisans meselesine bağlamış ve o şekilde çalışmaya devam etmek zoruda kalmıştım.

addi-bt

🌱Yeni Üye🌱
Corel in kullandigi hafizayi büyültürsen sorunun giderilmis olmasi gerekiyor.

Corel i ac STRG+J tuslarina Bas Arbeitsspeicher en az bi 524 mb ver.

kasvera

🌟Usta Tasarımcı🌟
C:\Documents and Settings\(Kullanıcı adı)\Local Settings\Temp klasörünü boşaltmayı deneyin

gazin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
arkadaşlar acaip süper kesin çözüm yavaş açılma corel draw x4 12 11 10 9 8 yavaş açılan sayfanın boyutu çok büyük oluyor neden olduğunu anlayamadım kesin çözüm çözümü yavaş açılan dosyayı corelde açın (ctrl + a) yani hepsini seçin corelin içinde (ctrl + x) yani seçileni kesin ve daha sonra (ctrl + n) yeni dosya açın ve (ctrl + v) paste kaydedin bu dosyayı tekrar herhani bi yere (ctrl + shift + s) kaydedin içerik diğeriyle aynı olmasına rağmen dosyanın boyutunun küçüldüğünü ve çok hızlı çıldığını göreceksiniz. faydalanan olursa cevap yazarsa memnun olurum :D Birde ben patchleri denedim ama kesin çözüm bence bi dll dosyaı var internetten aynen böyle:- cdrcore.dll hızlandırın - diye aratın cloll patch veya change cloll diye çıkıyor ama mesuliyet kabul etmem sonuçta bu bir dll dosyasını deiştiriyor.

gazin

🏅Acemi Tasarımcı🏅
yinede sorusu olan olursa msn adresim ekleyin gazibesinci@************