Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel Vektor cizim hk.

ogzkesk

🌱Yeni Üye🌱
merhaba arkadaslar corel ve freehandda vektör cizim yaptıgım zaman illustratordeki gibi değilde photoshopdaki gibi düzgün bir cizim elde edemiyorum . Madem tam olarak vektörel cizemiyorum neden kullanayım photoshop varken ben mi yanlıs yapıyor calısma sayfası vs. acarken yardımcı olursanız sevinirim .

jimmy_can

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bu şekilde bir söyleminin yanına bir resim falan görsel sana daha iyi bir yanıt verilebilirdi de ama bu konuşmandan anladığım bu programlara haksızlık yaptığın ya da bir takım şeyleri yanlış yaptığındır.

ogzkesk

🌱Yeni Üye🌱
bu şekilde bir söyleminin yanına bir resim falan görsel sana daha iyi bir yanıt verilebilirdi de ama bu konuşmandan anladığım bu programlara haksızlık yaptığın ya da bir takım şeyleri yanlış yaptığındır.

Corelde ve Photoshopda çizdiğim 2 resmi 2sininde boyutları 200x350 uzantısı .png Zaten web için ve programlar üzerinde uygulamak için bana vektör çizimler lazım . Aİ , cdr vs. zaten corelde ve illustratorde acılıyor . buyrun buda resim .

Yani benim bilgiğim vektör fotografın boyutunu büyültsekde küçültsekte bu şekilde dağılmaması özelligi olması lazım .Bunu web üzerinde veya program vsvs. üzerinde kullanma imkanım yokmudur yok ise photoshop kadar basit bir program varken corel ai vs. ugrasmayayım bosuna .

Buda freevektör sitesinden aldıgım vektör resim dosyasını uzantısını freehand için ayarlamıslar eps mi ne boyutu ' 10 MB ' olmasına ragmen 3x yakınlastırdıgımda görüntü bu sekilde .
oA6b6R.jpg

Son düzenleme: