Neler yeni

Corel x7 kısayol sorunu

damlayanardag

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Web sitesi
www.grafidamla.com
Arkadaşlar x7 yükledim ama kendim kısayol veremiyorum. Nasıl verebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.:(

agit77

🏆Pro Tasarımcı🏆
Arkadaşlar x7 yükledim ama kendim kısayol veremiyorum. Nasıl verebileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim.:(

merhaba

kısayol olarak en çok kullandığım powerclip bunu örnek olarak resimli olarak anlatayım.

öncelikle neyi kısayol olarak atamak isterseniz üst menülerden File / Edit/View/Loyut vs.

nerde olduğunu bilmenizdir. bunu öğrendikten sonra Ekteki Resimdeki gibi
Tools/Options/Customization/dan commands seçeneğini seçip örnek olarak en çok kullandığım powerklip kısayolu
Commands seçeneklerinden object seçeneğini seçip alt menüden powerclip seçeneğini seçiyorum.
ShortcutKeys seçeneğinden New Shortcut Key: kısmına benim kısayolum Ctrl+W olarak kısayolu klaveyeden verip Assign a tıklıyorum
Current Shortcut key: resimdeki gibi seçip okey ledikten sonra kısayol atanır. bu işlemden sonra
Tools seçeneğinden Save Settings as default o seçip bu işlemi kaydersiniz.

G&#246rsel g&#246r&#252nt&#252leniyor BNvJU.jpg - Imageto image upload hosting - Imageto resim yükleme hizmeti
G&#246rsel g&#246r&#252nt&#252leniyor Kfik3.jpg - Imageto image upload hosting - Imageto resim yükleme hizmeti