Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'da Resimdeki Şekli Nasıl Çizebilirim ?

guty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Selam.

Corel programında aşağıdaki dalgalı lif şeklinini düzgün ve simetrik biçimde nasıl çizebilirim.
Yardım eder misiniz.
Veya çizilmiş bir tane yollayabilir misiniz?
teşekkürler şimdiden

image.php

6672dalga.JPG

Son düzenleme:

Benzer konular

guty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
teşekkürler ancak tam simetrik olmamış. alt taraf daha şişman olmuş çiziminizde ben tam simetrik arıyordum. işime yaramaz malesef. yine de teşekkürler...

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Siz onun üzerinden istediğiniz gibi düzeltemiyormusunuz ?

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
İnanın ben anlamadım nasıl bir şekil istediğinizi. Anlayabilsem yardımcı olmaya çalışıcağım. İstediğiniz şeklin orjinal bir fotoğrafı yokmu elinizde ?

guty

🏅Acemi Tasarımcı🏅
İnanın ben anlamadım nasıl bir şekil istediğinizi. Anlayabilsem yardımcı olmaya çalışıcağım. İstediğiniz şeklin orjinal bir fotoğrafı yokmu elinizde ?

Şu resimde binaların altındaki yeşil dalga figürü var ya ondan istiyorum.

17057_273_logo.gif

guty

🏅Acemi Tasarımcı🏅

Teşekkürlerimi sunuyorum Fatoş Hanım.
Saygılarımla.

Yanlız izin verirseniz çok ufak bir eleştiri daha getirmek istiyorum: yine tam simetrik değil. Ben istiyorum ki o dalga tam ortasından bıçakla ikiye ayrılsa, ayrılan iki parça birbirinin tam aynısı olsun sadece baktıkları yönler farklı olsun.

Ama emeğinize sağlık o kadar vakit harcadınız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum

Fatos KESKİN

👑Efsanevi Grafiker👑
Saygılarımla.

Yanlız izin verirseniz çok ufak bir eleştiri daha getirmek istiyorum: yine tam simetrik değil. Ben istiyorum ki o dalga tam ortasından bıçakla ikiye ayrılsa, ayrılan iki parça birbirinin tam aynısı olsun sadece baktıkları yönler farklı olsun.

Ama emeğinize sağlık o kadar vakit harcadınız. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum

Rica ederim elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım :)

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
Alıntı:
Fatos KESKİN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
RapidShare: Easy Filehosting
Saygılarımla.

https://www.grafikerler.net/corel-draw-dersi-dalgali-cizgi-yapimi-t48184.html#post440815

bu dersi uygulama tavsiye ederim...

hazır kullanmak güzel, ama kendi o çizgi yapımı öğrenmelisiniz

guty

🏅Acemi Tasarımcı🏅

kasta095

👑Efsanevi Grafiker👑
teşekkürler
ben grafiker reklamcı..değilim.
bu anlattığın dersle bile TAM SİMETRİK bir dalga yapmak gerçekten çok zor. ömür törpüsü gibi bir şey...

simetrik bir şekli yapmak için grafiker ya da tasarımcı olmak zorunda değilsiniz...

bu bir program teknikleri... program kullanmak ille de grafiker olmak zorunda değilsiniz ... sizin için ders hazırladım, okuyarak deneme yaparak zamanında simetrik yapmayi öğreneceksınız... hepimiz grafiker doğumadık...

iyi çalışmalar

luuis

🏅Acemi Tasarımcı🏅
bende yaptım aynısından birde benimkine bak dicem ama resim gönderemiyorum maleseff:(