Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde bulduğum bu hata çok ilginç

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Merhaba arkadaşlar.

Aslında gerekli yada gereksiz bilmiyorum ama bulduğum bir hatayı sizlerle paylaşmak istiyorum.

Ne olduğunu söylemektense sizlerinde uygulaması daha hoş olur diye düşündüm. Ancak açık olan ve kaydedilmemiş herhangi bir belgeniz varsa mutlaka kaydedin ve bunu yeni bir dökümanda gerçekleştirin. :)

Şimdi corel'de yeni bir döküman açalım ve Text Tool'u seçip
sayfada herhangi bir yere jamai yazıp tekrardan pick toolu seçelim.

Ne olduğunu göreceksiniz :)

İyi eğlenceler :)

Benzer konular

memoli4646

♾️Grafik Gurusu♾️
bende herhangi birşey olmadı, ekran görüntüsünü video olarak kaydedip paylaşırsan seviniriz. çok merak ettim doğrusu...

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
bu şeye benzemiş bi ara masaüstünde con isminde klasör açılmıyor muhabbeti vardı :)

bendede bişiy olmadı yazdıgım halde bi ihtimal sizle alakalı bi sorun söz konusu...

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Aslında olay corelin kapanması olayıydı. jama ile başlayan herhangi bir kelime yazdığınızda corel kapanıyor.

Ben bunu corele elektronik olarak bildirdim.

Yeni oluşturacağınız sayfada hiçbirşey olmayacak

Temiz 0 bir döküman olacak :D
:D

Videoyu buradan izleyebilirsiniz. :)

https://www.youtube.com/user/HHWaTcHFuL#p/a/u/0/pSjVL2C7F1E

Son düzenleme:

Soner DİLEK

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.sonerdilek.net
yada sadece corel 12 de oluyodur bilinmez:) şimdi pijamai giydim yattım uyudum yazsak corel kapancak he vay yav :D

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
12'de çökmesinin sebebi jama kelimesi ile ne bağlantısı olabilir bunu anlayamıyorum. :)

Ayrıca 12'yi seviyorum ;)))

muratcdemirci;
CorelDRAW 12 versiyonunuzun Güncel Sürüm No: 12.536 olduğundan bir emin olun....
Help / About CorelDRAW komutuyla açacağınız About CorelDRAW Penceresindeki
versiyon no: ?
olması gereken versiyon sürüm numaranız kesinlikle 12.536 olmalıdır. yok değilse eğer https://www.corel.com/servlet/Satellite/us/en/Content/1153321224268?pid=1208716785496 bu Service Pack düzeltmesini yükleyiniz.
faydalı olması dileğiyle....

Onur KARADAĞLI

👑Efsanevi Grafiker👑
12'de çökmesinin sebebi jama kelimesi ile ne bağlantısı olabilir bunu anlayamıyorum. :)

Ayrıca 12'yi seviyorum ;)))

Sorunun Sebebi: Versiyon çok önemli değil, hatanın sebebi yazım dili pc dili ve imla düzeltme seçeneklerinden kaynaklı, corel'da word gibi yazılan kelimenin imla kurallarına ve dil bilgisi kurallarına uyup uymadığını denetler bir yanlış yazım söz konusu ise altına kırmızı zigzaglı bir çizgi çizer, işte bu denetimi gerçekleştirirken oluşan bir hata..

Çözümü: yukarıda Murat Vardar'ında belirtiği gibi yama kurarak yada daha basitce option (ctrl+j) - text - quick correct ve spelling seçeneklerinin tamamını devreden çıkarmaktır.