Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde contour atamıyorum

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yazının tamamına contour verdim yanlız bir harf olmuyo ne yaptıysam veremiyorum acil yardım
:crying::crying::crying:

Benzer konular

alimyus

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
yeni bi sayfada yazıyı tekrar dizip dene olucaktır.
x4 ü kullanmaya başladığımdan buyana bende de bazen oluyor.

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
x4 bende de var ama çalışmayı x3 te yapıyorum.
bi çözüm yolu vardı eminim daha önce halletmiştim ama şimdi bulamıyorum nerden yaptığımı
şu anda çizim halinde halaaa contour veremiyorum.
bilgisi olanlar lütfen yardııım

tirEdsOuL

♾️Grafik Gurusu♾️
ayni sorun bugün bende de oldu, sorunu ise saçma biz çözümle ile buldum :) harf aralıklarını açıp o şekilde vermeyi dene contour'ü..

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
şu anda harf şeklinde değil bozdum halaa contour veremiyorum şuanda çizim halnde yani gene de olmuyo
:sadsmile::sadsmile: :sadsmile::sadsmile: :sadsmile::sadsmile: :sadsmile::sadsmile:

Son düzenleme:

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
Programı kaydet ondan sonra bi reset at sonra tekrar aç programı bu sefer yazıyı sıfırdan yazmayı dene . Bilgisayar bazen böyle sorunlar la karşılaşıyor bu programdan kaynaklanmıyor ben program akışına bakıyorum kötüyse reset atıyorum yeni doğmuş gibi oluyo bence bi denemelisin :D

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
Programı kaydet ondan sonra bi reset at sonra tekrar aç programı bu sefer yazıyı sıfırdan yazmayı dene . Bilgisayar bazen böyle sorunlar la karşılaşıyor bu programdan kaynaklanmıyor ben program akışına bakıyorum kötüyse reset atıyorum yeni doğmuş gibi oluyo bence bi denemelisin :D

bilgilendirme için teşekkürler yanlız hepsini denedim programın ucunda köşesinde bu sorunu düzeltmek için bişeyler vardı diye hatırıyorum ama bu kadar öldürseler bekleyemem zaten ben elimle çzdim contour ü
:iloveyou::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::iloveyou:

logosgrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
elinle çizmek anlık çözüm yazıyı burdan cdr olarak atabilirmisin inceleyelim

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
tamam cdr olarak ekliyorum şimdi sizlerde bakın

logosgrafik

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
turkcellnr4.jpg

ben corel 12 kullanıyorum ve bende hiç bir sorun vermedi örneği ekte. kullandığın versiyonlamı ilgili acaba

Mustafa KÜÇÜK

♾️Grafik Gurusu♾️
Web sitesi
www.mustafakucuk.org
corel 12 de denedim hiçbir problem göremedim konturu her harfe veriyor
keşke elle çizmeden önce ekleseydin sorununu çözebilirdik

Portoloz

🌟Usta Tasarımcı🌟
sorunsuz bir şekilde kontür atıldı sorun ne peki :S

grafiker_emrah

♾️Grafik Gurusu♾️
kardeş eyer yazı fazla büyük değilse bi kopyasını oluştur o harfin en alta göm ondan sonra en alttakine vereceğin kontur rengini iç renk olarak ver ve ebatını büyüt bu sayede harfin alttan taşan kısmı üstte kontur oluşturacaktır inşallah yanlış bilgi vermem kolay gelsin :)

tugcedilek

🌱Yeni Üye🌱
bazı harfler corelde kontör almaz yazığın yazıyı büyük yana çek ozaman o harf conter alıyor convertle de yap convertsizde yapabilirsin

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
x3 te denedim olmadı aklıma gelen her yöntemi de yaptım yanlız ilk defa bole bir problemle karşılaştım. programdan olabilir o zaman ki muhtemelen de ole çünkü sizlerde denemişsiniz ve bi problem olmamış problem direk benim programda

bjkarena

🏅Acemi Tasarımcı🏅
x3 de maalesef olmuyor içe contour veriyor ama dışa vermiyor contour menüsünden. Diğer arkadaşların önerdikleri diğer yollarla oluyo alta gömme olayı. 12 de denedim contour veriliyor. İlginç :

pasayusuf

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
x3 de maalesef olmuyor içe contour veriyor ama dışa vermiyor contour menüsünden. Diğer arkadaşların önerdikleri diğer yollarla oluyo alta gömme olayı. 12 de denedim contour veriliyor. İlginç :

evet aynen ole oluyo r harfinin içine veriyo dışa vermiyo

graficar

🌟Usta Tasarımcı🌟
Kontur vermek başarısız oluyorsa.yazıyı yaz,quitline pen diyalog penceresinden istediğin ölçüde çizgi kalınlıgı ver.Arrenge menüden convert quitline to object tıkla. sonucuda buraya yaz. gerçi bende sorunsuz kontur çiziyor.ama bu alternatif umarım yardımcı olmuşumdur.(Dikkat ediniz behind fil ve scale with image ye,biri çizginin yarısını içine yarısını dışına verir.)

Trkr

🌱Yeni Üye🌱
örnek olarak 1 metin alalım aynı metinden 2 tane üst üste kopyala sonra metini mouse ile birini seç klavye tuşuyla aşğıya al altta kalanı seç F12 tuşuyla harline yazan yeri 0,32 yap diğer metni de sağ tuşla beyaza boya aynı şekilde f12 ile 0,18 yap beyaz yaptığını klavye tuşu ile yukarı al elin hassas ise mouse ile al ama klavye daha garanti inşallah yardımcı olmuşumdur.