Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde dosyaya ulaşamıyorum...

REDDART

🌱Yeni Üye🌱
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz acaba? '' Beklenmedik bir hata oluştu, dosyayı başka bir dosyaya kaydedin..... '' mesajı alıyorum ama bir türlü dosyayı açamıyorum... iki backupı var onlarada ulaşamıyorum.. çok önemli bir dosya benim için.. acaba bir yolu var mı ulaşabileceğim ???:sweating:

Benzer konular

ayşa1

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz acaba? '' Beklenmedik bir hata oluştu, dosyayı başka bir dosyaya kaydedin..... '' mesajı alıyorum ama bir türlü dosyayı açamıyorum... iki backupı var onlarada ulaşamıyorum.. çok önemli bir dosya benim için.. acaba bir yolu var mı ulaşabileceğim ???:sweating:

sorunu "corel draw soru ve sorunlarınız" kısmına yazarsan daha kısa zamanda cevap alırsın.benim konuyla ilgili bi bilgim yok bu arada.kolay gelsin

REDDART

🌱Yeni Üye🌱
ne yazıkki 9 kullanıyorum.. yeni başladım zaten..

Zynopsis

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bormat.net
Corelde bazen böyle bi hata alıyorum bende X3 kullanıyorum X4 te açılıyor sonra düşük sürüm kaydediyorum X3 açıyor.. Yani çalışmanızı yeni sürüm bi corelde açıp tekrardan düşük sürüm kaydederseniz sorun ortadan kalkar...

REDDART

🌱Yeni Üye🌱
tşk. ama böyle bir şansım yok..

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
1.dosya bozulmuş olabilir
2.arkadaşımızın dediği gibi sürüm problemi olabilir
3.dosya boyutu büyük olabilir memory problemi yaşıyor olabilirsin eski sürümlerde bu sorun oluyor maalesef ramlerini en kısa zamanda artır problemi tekrar yaşamaman için önemli

dosyayı açmak için yeni sürümü trialini bulup kur onda çalış eski sürüm olarak kaydedip sonrasına bakarsın kolay gelsin..

REDDART

🌱Yeni Üye🌱
galiba çalışmayı kaybediyorum..

REDDART

🌱Yeni Üye🌱
tşk.timsah_sg.. evet dosya büyük biraz zaten biraz kasılıyor... bunu kurtarmanın bir yolu yokmu çünkü çok vakit harcadım birdaha zor vakit ayırmam...

timsah_sg

🏆Pro Tasarımcı🏆
tşk.timsah_sg.. evet dosya büyük biraz zaten biraz kasılıyor... bunu kurtarmanın bir yolu yokmu çünkü çok vakit harcadım birdaha zor vakit ayırmam...

dediğim üzere corelin sayfasından trial bir sürüm indir onda aç dosyanı fazla olan noktaları temizle azalt eğer JPG varsa dosyada onları sayfanın dışına taşı en son gönderim yapıcağın zaman veya çıktı alıcağın zaman eklersin dosyana elinde bulunan süründe kaydedip tekrar kendi sürümünde açmayı dene bakalım olacak mı..

REDDART

🌱Yeni Üye🌱
tşk. hemen deniyorum.. sonucu yazarım.. vakit ayıran herkese teşekkürler.. insanın TOPRAĞI gibisi yoktur...