Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Corelde EPS dosyalarını açmak için import yerine normal bir şekilde open kullanacaksınız. Tabi EPS dosyasının kayıt ediliş şekli Corel'de viewer için önemli.
Dosyayı açtıktan sonra F4 yaptınız mı? Ya da eps uzantılı dosyanın boyutu ne? Belki çağırdığınız dosyada bir problem vardır. Başka bir dosya ile tekrar dener misiniz?
Merhaba; Import edip, açılan pencerede Files Of Type seçeneğinden "PS, EPS, PRN-Postscript" seçeneğini seçip öyle alın sayfaya aılır. Umarım sorununuz çözülür.
kardeş al sana gerçek çözümü ben senelerdir bu yöntemi kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım eps pdf dosyalarını videodaki gibi yapıyorum bir bak bakalım olacakmı
arkadaşlar ben corel x4 kullanıyorum vede ıllustrator cs4 de yaptığım çalışmayı corele ne EPsS olarak ne SVG olarak atabiliyorum.EPS yi en düşük formatta kaydettiğimde ıllustrator8 olarak açıyor fakat çözünürlük falan kötü çok bozuk açıyor işime yaramıyor yani. Diğer türlü hiçbir EpS dosyasını açamıyorum zaten. Svg olarak daha önce dosya aktarmıştım başarılı olmuştu uzun uğraşlarım sonucunda... doyada resim yok resmi çıkartıyorum öle deniyorum... bu arada bilgisarım 2 Gb corel hafızasını da yükselttim hiçbiri işe yaramıyor ay deliricem ... bu nasıl bir uyumsuzluk... programlar arası geçişlerde acayip sorun var en iyi çözüm EPS biliyorum fakat yemiyorrr....corel hata verip kendini kapatıyor...
kardeş al sana gerçek çözümü ben senelerdir bu yöntemi kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım eps pdf dosyalarını videodaki gibi yapıyorum bir bak bakalım olacakmı
videoyu indirdim baktım. Ancak yinede kulaı tersten göstererek iş bitmiş. Aİ de Yeni kayıt yaparken sadece sıkıştırma seçeneği kaldırılırsa eps de Ai de kaydedilese farketmez. Corel her ikisinide rahat açar. Sadece Aİ dfe olupta cdr de muadili olmayan efektleri siyah olarak gösteriir. Diğer seçenekler aynen gelir.