Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde eps dosyasi

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
Arkadaslar corelde eps dosyasi acabiliyormuyuz..aciyorsak nasil acabiliriz..bi bilgi verirseniz sevinirim

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Corelde EPS dosyalarını açmak için import yerine normal bir şekilde open kullanacaksınız. Tabi EPS dosyasının kayıt ediliş şekli Corel'de viewer için önemli.

Nihat BAYSAL

Kreatif Stratejist
👑Efsanevi Grafiker👑
Elbette açabilirsiniz.
File+import açılan pencereden açmak istediğniz dosyayı seçip ok (tamam) tuşuna basmanız yeterli.

muratcdemirci

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.manyakbirsite.com
Open diyerek açmanız halinde dosyanız boş görünüyorsa dosya ile ilgili sıkıntı var demektir.

Aynı dosyayı FreeHand ile açmayı deneyin veyahut upload edip buradan paylaşın. Birde biz deneyelim.

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Dosyayı açtıktan sonra F4 yaptınız mı? Ya da eps uzantılı dosyanın boyutu ne? Belki çağırdığınız dosyada bir problem vardır. Başka bir dosya ile tekrar dener misiniz?

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
iste bu siteyi bu yuzden cok sevmeye basladim..:)yardimlasma super arkadaslar...hepinize tsk ederim

özgüll

👑Efsanevi Grafiker👑
Sorununuzu çözünce paylaşırsanız aynı sorunu yaşayan diğer kişilere de yardım etmiş olacaksınız.
İyi çalışmalar...:)

migrohal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.migrohal.com
iste sorunu cozebilsem birde:)daha acamadim freehand programindada acilmadi carpi cikti demekki dosyada sorun var...aslinda sorun olmamasi lazim dosyada cunku hollandanin buyuk firmasindan geldi bu..adamlar bozuk bisey gonderecek degildir sanmam :)

Sonay Görkem

👑Efsanevi Grafiker👑
iste sorunu cozebilsem birde:)daha acamadim freehand programindada acilmadi carpi cikti demekki dosyada sorun var...aslinda sorun olmamasi lazim dosyada cunku hollandanin buyuk firmasindan geldi bu..adamlar bozuk bisey gonderecek degildir sanmam :)

SANIYORUM Kİ ; Herkes hata yapabilir :p

alisalur

♾️Grafik Gurusu♾️
importlamak veya openlemek yerine corele sürükleyip bıraksan açılacağını tahmi ediyorum

pap_rek

🌱Yeni Üye🌱
Merhaba; Import edip, açılan pencerede Files Of Type seçeneğinden "PS, EPS, PRN-Postscript" seçeneğini seçip öyle alın sayfaya aılır. Umarım sorununuz çözülür.

kemald78

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.bizlideriz.com
VİDEO İNDİR

kardeş al sana gerçek çözümü ben senelerdir bu yöntemi kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım eps pdf dosyalarını videodaki gibi yapıyorum bir bak bakalım olacakmı

runilk

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşlar ben corel x4 kullanıyorum vede ıllustrator cs4 de yaptığım çalışmayı corele ne EPsS olarak ne SVG olarak atabiliyorum.EPS yi en düşük formatta kaydettiğimde ıllustrator8 olarak açıyor fakat çözünürlük falan kötü çok bozuk açıyor işime yaramıyor yani. Diğer türlü hiçbir EpS dosyasını açamıyorum zaten. Svg olarak daha önce dosya aktarmıştım başarılı olmuştu uzun uğraşlarım sonucunda... doyada resim yok resmi çıkartıyorum öle deniyorum... bu arada bilgisarım 2 Gb corel hafızasını da yükselttim hiçbiri işe yaramıyor ay deliricem ... bu nasıl bir uyumsuzluk... programlar arası geçişlerde acayip sorun var en iyi çözüm EPS biliyorum fakat yemiyorrr....corel hata verip kendini kapatıyor...

chaqal

🏅Acemi Tasarımcı🏅
VİDEO İNDİR

kardeş al sana gerçek çözümü ben senelerdir bu yöntemi kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım eps pdf dosyalarını videodaki gibi yapıyorum bir bak bakalım olacakmı

Allah razı olsun arkadaşım. aylardır çözemediğim sorunumu videon sayesinde çözdüm. çok sağol.

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
videoyu indirdim baktım. Ancak yinede kulaı tersten göstererek iş bitmiş. Aİ de Yeni kayıt yaparken sadece sıkıştırma seçeneği kaldırılırsa eps de Ai de kaydedilese farketmez. Corel her ikisinide rahat açar. Sadece Aİ dfe olupta cdr de muadili olmayan efektleri siyah olarak gösteriir. Diğer seçenekler aynen gelir.

yasarcan

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Web sitesi
www.yasarcanturk.com
bazen eps leri çok güzel açıyo bazen açamayabiliyo eps nin kaydediliş tarzından mıdır nedir?