Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde gazete yapmak ¿

sepultura6

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar corelde gazete tasarımı nasıl yapılyor ve işi yaptıktan sonra pdf çevrilmesı gerkyomuş bide renk ayrımımı ne öle bişeyler varmış bunun kolay bi yöntemi varmı varsa vidyolu anltım vs. yardımcı olursanız sevinirim

Benzer konular

adotek

🏅Acemi Tasarımcı🏅
corel vektörel çizim programıdır. işin içine imaj girince boyutlar çok artar. dizgi programları kullanmalısın. ben sana indesing veya Quarkexpres öneriyrum

OptimumPrint

🌱Yeni Üye🌱
Arkadasim bence Corel iyi bir Programdir yanliz Sayfa Sayisini Kisa tutacaksin mesela 10
PDF i de yaparken X3 olarak secersen iyi olur 300 dip cözünürlük en az olmakla kesim payida 3er mm olsun gerisini maatba yabsin gari

vedfux

🌟Usta Tasarımcı🌟
yaklaşık 3 yıldır yerel gazete hazırlıyorum 8 sayfalık, çok zor bir iş değil: ilk önce yapacaın iş boyut işini ayarlaman ve nizampaj yapman, haber olduktan sonra tasarım sana kalıyor, Tex'de yapman gereken şeyler var haber metnini sığdırmak gibi haliyle onları bilirrsin. yapacağın zaman yardımcı olurum..

sepultura6

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar corel indesing Quarkexpres vs. bunalrı bılyorum yanlızca corel de hazırlam gerk gazeteyi hata gezetenin 4 sayfasını faln pdf çevirp kayıt etcem ama bunu yaprken renk ayrımı vs. bişeyleren söz edyolar hiç gazete yapmdım ama programları kulanıyorum bana corelde bi vidyo anltımlı gazete yapımı eklıyebılrsenız sevinirim şimdiden teşekkürler