Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde jpeg 'leri toplu halde bitmap'e çavirme yardım

ars72

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Mrb corel x5 de bir katoloğ hazırladım bir çok resimden oluşan fakat bu resimleri tek tek bitmap e çavirmek çok uzun olacak bu yüzden tek seferde bunları bitmap e çavirebileceğimi duydum .corel makrosuyla yapılıyormuş galiba .bunu nereden temin edebilirim .yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.teşekkürler.

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
Merhaba

İşine yararmı bilmiyorum ama aşağıda linki bulunan Corel Makrosuna Göz Atmanı Tavsiye Ederim Bana Sorarsan Tek tek 342 Dpi bitmap yapmanda fayda var zira bu tür makrolarda bazen sorunlar cıkabilir.

Ayrıca Corelin İçerisinde Bulunan Find Objeck Kısmındanda Dökümandaki Bitmapları bulup cevirebilirsin

Burdan İndirebilirsiniz...
Bu makroyu Geliştiren Kürşat Çakır'a Teşekkür Ederiz

Murat VARDAR

👑Efsanevi Grafiker👑
PDF olarak gönderirseniz sorun yaşamazsınız.

Mrb corel x5 de bir katoloğ hazırladım bir çok resimden oluşan fakat bu resimleri tek tek bitmap e çavirmek çok uzun olacak bu yüzden tek seferde bunları bitmap e çavirebileceğimi duydum .corel makrosuyla yapılıyormuş galiba .bunu nereden temin edebilirim .yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.teşekkürler.

Yinede sorun yaşamamak için PDF olarak göndermek burada daha güvenilir, Çünkü PDF yaparken downsampling ve cmyk dönüşümleri otomatik olarak yapılabiliyor.
Görüntüleri dilerseniz downsample yapabilir ya da yapmadan da maksimum JPEG sıkıştırma uygulayarak baskıya gidecek şekilde dosya boyutunu küçülterek PDF oluşturabilirsiniz. PDF oluşturma ile ilgili renk ayarlarında Native ‘yi seçip renk profillerini kapatırsanız hiç bir sorun yaşamazsınız.
Çünkü ben yaşamıyorum.

Faydalı Olması Dileğiyle....