Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde menü bar

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
arkadaşlar çok komik ama corelde menü bar ı ekrana nasıl getirebilirim ayarlar degişmiş bulamıyorum acil yardımcı olursanız sevinirim teşekürler

Benzer konular

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
menu bar ın olduğu yerde mousu sağ tıkla çıkan menuden menu bar ı aktif et

tsira_

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
çok teşekürler arkadaş

cuncunum

🌱Yeni Üye🌱
arkadaşım benım coreldekı menulerın hepsı kayboldu gerı getıremıyorum sağ tıklanıcak yerde kalmadı rıca etsem yardım etsenız

kopukhasan

♾️Grafik Gurusu♾️
arkadaşım benım coreldekı menulerın hepsı kayboldu gerı getıremıyorum sağ tıklanıcak yerde kalmadı rıca etsem yardım etsenız

corel simgesini tıkladıktan hemen sonra corel daha açılmamışken F8 e basılı tutun
çıkan uyarıyı onayladıktan sonra corel ilk kurduğunuz hali alacaktır

gorsel

🏅Acemi Tasarımcı🏅
f8 bilgisi için çok teşekkür ederim.

sheker

⭐Deneyimli Tasarımcı⭐
corel simgesini tıkladıktan hemen sonra corel daha açılmamışken F8 e basılı tutun
çıkan uyarıyı onayladıktan sonra corel ilk kurduğunuz hali alacaktır

Allah razı olsun vallahi büyük bir eziyetten kurtardı beni.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
Bu konuda küçük bir ekleme yapmak istiyorum: Corel'de yaptığınız F8 işlemi Corel'in tüm ayarlarını sıfırlamaya yarar. İlk ayarlar nasılsa o haline dönersiniz yaptığınız değişiklikler atadığınız kısayollar vs. silinir. Bir süredir Corel'i kullanıyor ve kendinize göre kişiselleştirdikten sonra menüleri görmek adına sıfırlamak gereksiz olur bunun yerine ctrl+J ile Optons penceresini açın Customization/Command Bars seçeneğinden yan tarafta görünmesini istediklerinizi işaretleyin...İşlem tamam ...

serdarbükülmez

🌱Yeni Üye🌱
F8 bilgisi benim de işime yaradı. Menü Bar önceden ekranın sol yanındaydı, daha sonra yapmış olduğum bir hata ya da yanlış bir yere basma sonucu Menu Bar ekranın en üstüne yerleşti ve bir türlü alışmış olduğum şekline yani ekranın soluna getirememiştim. Yukarıda anlatılan F8 işleminden sonra ekranın soluna geldi. Bilgi için ben de teşekkür ederim.

ZxxxE

👑Efsanevi Grafiker👑
F8 bilgisi benim de işime yaradı. Menü Bar önceden ekranın sol yanındaydı, daha sonra yapmış olduğum bir hata ya da yanlış bir yere basma sonucu Menu Bar ekranın en üstüne yerleşti ve bir türlü alışmış olduğum şekline yani ekranın soluna getirememiştim. Yukarıda anlatılan F8 işleminden sonra ekranın soluna geldi. Bilgi için ben de teşekkür ederim.

Menübar ın olduğu yerde sağ tıklayın Lock Toolbar seçeneği işaretli olmamasına dikkat edin sonra toolbarı istediğin yere sürükleyip bırakın istediğiniz şekile gelecektir. Bunun için Corel'i sıfırlamaya gerek yok ...