Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corel'de PDF

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
selamlar, öncelikle yardimci olacak arkadaslarima simdiden tesekkür ederim. corel bilmiyorum ama bir isim var aylik bir dergi, dergi hazir gelecek ama çalistigim matbaa isi pdf olarak istiyo benden. isi çalisan nasil pdf yapacagini bilmiyormus. dogal olarak bende bilmiyorum. bu konuda bana yardimci olabilirseniz cok sevinirim. tesekkürler

Benzer konular

setbyadvisory

🌱Yeni Üye🌱
Arkadışım işi hazırladıktan sonra bilgisayarına Acrobat distiler programını yükle. daha sonra yazıcıya gönderir gibi yazıcı olarak Adobe PDF yi seç ve gönder. sana yer soracak nereye kaydediyim diye. Gerisini çözersin zaten.

İyi çalışmalar.

aysgl

🌟Usta Tasarımcı🌟
Arkadışım işi hazırladıktan sonra bilgisayarına Acrobat distiler programını yükle. daha sonra yazıcıya gönderir gibi yazıcı olarak Adobe PDF yi seç ve gönder. sana yer soracak nereye kaydediyim diye. Gerisini çözersin zaten.

İyi çalışmalar.

Eğer arkadaşımızın dediği programı kullanmıyosan yada yoksa file menüsündede var pdf yap seçeneği ama biraz uzun sürüyo ve çok sayfalı işlerde kitlenme yapabiliyo kolay gelsin...

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
teşekkür ederim arkadaşlar freeHand yada Quark ta olduğu gibi bazı ayarlar yapmam gerekiyor sanırsam. corelde taşma vermek için için sayfanın etrafına freehand da olduğu gibi blend vermeme gerek varmı yoksa quarkka olduğu gibi filme gönderirken yada pdf yaparken mi bu taşmayı veriyorum. teşekkürler

josef29

🏆Pro Tasarımcı🏆
Web sitesi
www.bayrakci.com
frehanddeki gibi blend komutu yok yanlız 0.5cm gibi bi taşma verebilirsin sayfanın dışına ve distillerden geçirirsen sayfayı yeterli olucaktır ama quality seçenegini unutma ayrıetten corelde prepare for service brue seçeneği var file-altında onunlada pdf e çevire bilirsin birde direk Publis PDF yap bölümü var ama orası pek sağlıklı çalışmıyor .....en iyisi distillerden geçirmek derim kolay gelsinnn.....

basharfiben

🌱Yeni Üye🌱
çoklu sayfalı ise post script yazıcısıyla yazdırıp pdf e çevirmek daha kullanışlı kanımca

grafist

🌟Usta Tasarımcı🌟
Web sitesi
www.dilemek.net
corelde file menusunde publish to pdf die bi komut var..

aynı durum bugün başıma geldi. 52 sayfa bi katoloğu pdf olarak verdim.

gayette başarılı bir sonuç aldım. bi problem yok. çok uzun sürede beklemedi. tabikide bekletiyor ama normal bi süre.

en kestirmeden böle yapıyorum ben..

burhandmr

🌟Usta Tasarımcı🌟
hepinize tesekkürler arkadaslar yardimseverliginiz için....

firkete

🏆Pro Tasarımcı🏆
publish pdf yap ordan settings te ayarları yaparsın. birinde resmin kalitesini, diğerinde bütün yazıları convert olup olmayacağı, diğerinde çok karışık vekörel çizimleri birlerştirme gibi özellikler var. biraz kurcalayınca bulunur. sayfa ayarları içinse bir iki denme yap.