Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

Corelde Renk sorunu

lokmanufak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
Merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var .Coreldrawda yaptığım bir çalışmada vermiş olduğum renk(CMYK) jpg ve pdf formatına çevirdiğim zaman benim vermiş olduğum rengin çok açık olarak çıkıyor.Bunun nedeni ve çözüm yolu ne acaba bilgi verebilirseniz sevinirim.:sadsmile:

Benzer konular

DrN

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sorunuzun cevabı daha önce forumda verilmişti ben yeniden vereyim.Sorununuz sizin cmyk hazırladığınız işin jpg yağınca rgb olmasından kaynaklanıyor.Bunun kolay yolu calışmanızı psd olarak export ile kayıt yapın sonra photoshop da açın rgb olarak jpg yapın sorununuz çözülmüş olur.İyi çalışmalar...

lokmanufak

🏅Acemi Tasarımcı🏅
.Bunun kolay yolu calışmanızı psd olarak export ile kayıt yapın sonra photoshop da açın rgb olarak jpg yapın sorununuz çözülmüş olur.İyi çalışmalar...

Yanlış anlamadım değilmi psd dosyayı açıp "rgb" jpeg yapıcaz peki bu işleri biz film'e gönderirken pdf olarak en sağlıklısı deniyor.Filmci bu işi nasıl yapıyor veya gerçkten pdf olarak göndermemiz en sağlıklısı mı?Ayrıca yardımınız için teşekkür ederim..

reborn

🏆Pro Tasarımcı🏆
ofset baskıya ''RGB'' renk gönderirseniz o iş çöp haberiniz olsun.
''RGB''den ''CMYK'' ya photoshoptada corelde de çevirebilirsiniz ve corel ve photshoptada tonlarıyla oynayıp düzeltebilirsiniz. iyi çalışmalar. Sorunsuz Baskılar. :)