Neler yeni

Yeni mesajlar Yeni konular En çok mesaj En çok tepki En çok görüntülenen

corelde ,yaşadığım font sorunu çözdüm

grafilazy

🌱Yeni Üye🌱
format attıktan sonra fontlar sadece arial şeklinde açılıyordu , açılırken fontları gösteriyor fakat kullanmıyodu
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa açılan pencereden "subsitute font with" kutucuğunu işaretlerseniz hangi fontla çalışılmışsa aynen o şekilde açılır.
benim başıma çok iş açtı o yüzden çözümü paylaşmak istedim

Benzer konular

N/A2

🏆Pro Tasarımcı🏆
format attıktan sonra fontlar sadece arial şeklinde açılıyordu , açılırken fontları gösteriyor fakat kullanmıyodu
aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa açılan pencereden "subsitute font with" kutucuğunu işaretlerseniz hangi fontla çalışılmışsa aynen o şekilde açılır.
benim başıma çok iş açtı o yüzden çözümü paylaşmak istedim

paylaşımın için sağol. ama birazda açarmısın konuyu. "açılan pencereden demişsin" pek bi şey anlaşılacağını sanmıyorum. anlamadım yani açıkçası :lol:

ERKUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
peki bir text satırını convertlemeden, açı vererek(manuel değil) döndürmenin bi yolu var mı?

kirpi

🏅Acemi Tasarımcı🏅
hakkaten önemli bir sorunmuş ama çok şükür başıma gelmedi artık gelsede tiyo aldık üstesinden geliriz inş sayende saolasın

N/A6

🌟Usta Tasarımcı🌟
Sanırım bundan bahs ediyorsunuz.

dndrtd3.jpg

ERKUS

🏅Acemi Tasarımcı🏅
xblack...çok tşk....yıllardır gözümüm önündekini görmemi sağladın....hakkını helal et

poetmen

🌟Usta Tasarımcı🌟
açılan pencere derken açılır bir pencere yok kardeş biraz daha ayrıntılı şekilde bilği vere bilirseniz sevinirim direk fontları değiştirerek açıyor kafasına göre

siss

🏆Pro Tasarımcı🏆
degerlı meslettasım tskler
yardımcı oldugun ıcın

Olsinwe

🌟Usta Tasarımcı🌟
peki bir text satırını convertlemeden, açı vererek(manuel değil) döndürmenin bi yolu var mı?

Photoshop'un 3D özelliğini veya CorelDraw Perspektif özelliğinni kullanarak yapabilirsiniz. Ayrıca coreldraw "Angel Rotation" Özelliğinide Kullanabilirsinniz